VIDEO. Adolescenta din Arad, batuta cu salbaticie de mai multi tineri: „Da-i! Ca de ma enervez, te iau de par!”

/ / Modificat: 2023-11-17
VIDEO. Adolescenta din Arad, batuta cu salbaticie de mai multi tineri: „Da-i! Ca de ma enervez, te iau de par!”

ATENTIE! IMAGINI SI DETALII CU UN PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!

O filmare socanta, in care o adolescenta de aproximativ 15 ani este batuta cu salbaticie de mai multi tineri de aceeasi varsta, a fost publicata zilele trecute pe Facebook. Tinerii apar pe rand in inregistrarea video si se incurajeaza unii pe altii sa o atace pe fata lipsita de aparare.

Fata cazuta in mijlocul drumului este lovita fara mila, smucita si stransa de gat. Fara puteri, aceasta tace in timp ce alti tineri filmeaza sau tin scorul loviturilor. Aproape toti rad.

„Da-i! Ca de ma enervez, te iau de par!”

„Dai sau nu?!”

„Care mai da?”

„M-as duce si eu sa-i dau una”

Potrivit persoanei care a facut publice imaginile, o parte dintre tineri ar fi elevi la Colegiul de Arte „Sabin Dragoi” din Arad. Se pare ca ceilalti ar fi elevi ai Colegiului Tehnologic de Industrie Alimentara Arad.

Politistii au reusit sa stabileasca identitatea persoanelor implicate in incident. Inspectoratul de Politie Judetean Arad a transmis astazi un comunicat in care specifica faptul ca tinerii aveau 15, respectiv 16 ani si sunt elevi la doua unitati scolare din Arad.

„Avand in vedere imaginile aparute in spatiul public, in seara zilei de 16 noiembrie a.c., Compartimentul de Relatii Publice al I.P.J. Arad face urmatoarele precizari: In urma vizionarii imaginilor, s-a stabilit ca incidentul ar fi avut loc in vara anului 2022, intr-o zona din apropierea pasajului Gradiste, din municipiu. Din imagini, s-a stabilit identitatea persoanelor implicate in incident: mai multe eleve, de la doua unitati scolare din Arad, care la data savarsirii faptei aveau 15, respectiv 16 ani.

In acest sens, politistii municipiului Arad s-au sesizat din oficiu, cu privire savarsirea infractiunii de lovirea sau alte violente. In acest moment, mai multe persoane sunt audiate, pentru stabilirea starii de fapt si a participatiei fiecareia, in vederea luarii de masuri legale, urmand ca, functie de rezultatul verificarilor, cercetarile sa fie extinse si cu privire la alte fapte. A fost informat Parchetul de pe langa Judecatoria Arad, cercetarile urmand a fi continuate sub supravegherea unui procuror.”, se arata in comunicatul de presa preluat de ziare.com.

  • Surse: ziare.com, aradon.ro, facebook.com
  • Foto: capturi video Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre