Vedetele vorbesc despre cat de greu le-a fost sa alapteze!

/ / Modificat: 2018-09-11
Vedetele vorbesc despre cat de greu le-a fost sa alapteze!

Decizia de a alapta bebelusul este una extrem de personala, cu avantaje si dezavantaje, insa beneficiile pe care laptele matern le aduce cresterii si dezvoltarii noului nascut nu pot fi contestate de nimeni, nici chiar de mamicile celebre de peste ocean.

Vedete cu cariere de succes, a caror imagine apare des pe micul si marele ecran si a caror imagine este prezenta aproape zilnic in paginile lucioase ale revistelor de fashion, vorbesc cu candoare despre experienta lor atunci cand vine vorba de alaptare si imortalizeaza momente intime cu bebelusii lor in social media.

Mai mult, datorita multora dintre ele, alaptatul a devenit un subiect fierbinte in ultimii ani, care nu mai este demult tabu.

Amal Clooney

Avocat al drepturilor omului, Amal Clooney are doi copii gemeni, Ella si Alexander, impreuna cu sotul sau, actorul George Clooney si recunoaste ca experienta de a-i alapta pe cei mici s-a dovedit a fi o provocare, declarand: "Atunci cand alaptam, era foarte complicat pentru ca am doi copii, asa ca eram inconjurata de perne si pernute si tot felul de echipamente si masinarii pentru a fi mai usor sa imi hranesc copiii".

Jessica Alba

Simpatica actrita si fondatoarea unei companii de succes, Jessica Alba si-a intrerupt cumparaturile pentru a-si alapta fiul in cabina de proba a magazinului in care se afla si nu a facut un secret din acest lucru, postand evenimentul pe Instagram.

Sienna Miller

Frumoasa actrita britanica a declarat cu sinceritate pentru revista Allure ca ii este dor de sanii pe care ii avea inainte de a o alapta pe fetita ei, dar ca este multumita de faptul ca a putut sa isi hraneasca copilul.

Emily Blunt

Actrita nu a lasat lactatia abundenta sa o impiedice sa ia cina cu sotul sau, John Krasinski, declarand ca dupa nasterea celei de-a doua fiice a cuplului, sanii sai nu rezistau mai mult de o ora inainte sa explodeze. Cu toate acestea, cei doi au mers la restaurant doar ca sa isi dovedeasca ca se mai pot simti normal pentru o secunda.

Chrissy Teigen

Atunci cand celebrul model Victoria’s Secrets a facut trecerea de la prezentarile de moda la maternitate, se astepta la schimbari, insa Chrissy spune ca nu se astepta totusi sa petreaca 10 ore din zi alaptand, asa ca a fost surprinsa, declarand: "Sa alaptezi este minunant, insa nu este deloc usor. Este dificil sa iti petreci intreaga zi hranindu-ti copilul". Sotia celebrului John Legend, Chrissy Teigen nu s-a sfiit sa captureze imaginea sa, cu vene proeminente pe piept, pentru a o impartasi fanilor de pe Instagram.

Mila Kunis

Mila Kunis spune ca de multe ori a trebuit sa indure privirile strainilor, pentru ca nu si-a adus aminte sa ia cu ea o paturica ca sa ascunda faptul ca alapta: "Am alaptat in restaurante, in metrou, la aeroport, in avion, in parc. De ce sa alaptezi in public? Pentru ca trebuia sa imi hranesc copilul". Actrita declara ca a avut nevoie de timp pentru a se obisnui cu privirile celor din jur care o faceau sa se simta jenata pentru ceva ce este de fapt, perfect normal.

Gwen Stefani

Cantareata spune ca si-a dorit sa isi alapteze fiul cel mic cat mai mult, iar atunci cand acesta nu a mai vrut sa suga, i-a fost foarte greu, a avut o reactie hormonala puternica si s-a simtit respinsa, insa se afla in turneu si era imposibil sa faca o pauza pentru a se regrupa.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alaptare Alaptarea copilului Alaptarea la san Alaptarea nou-nascut

Articole recomandate

Citeste si despre