Theo Rose este insarcinata cu primul copil. Cum au aflat parintii artistei vestea

/ / Modificat: 2022-11-16
Theo Rose este insarcinata cu primul copil. Cum au aflat parintii artistei vestea

Theo Rose urmeaza sa devina mamica anul viitor. In varsta de 25 de ani, artista traieste cea mai frumoasa perioada a vietii ei si va avea un copil cu iubitul ei, regizorul si scenaristul Anghel Damian. Artista nu a confirmat inca vestea, insa parintii ei au facut-o, dupa ce au fost contactati de presa.

Theo Rose a avut parte de un an plin: a incheiat o relatie de cativa ani si a inceput alta, a facut parte din juriul Vocea Romaniei si a filmat pentru serialul romanesc Clanul. In 2023 se pare ca artista va lua o pauza, pentru ca va aduce pe lume primul ei copil. Horia Brenciu a fost cel care a lansat „bomba” si primul care s-a grabit sa o felicite pe artista pentru sarcina, desi multi au spus ca a dat-o de gol.

„Theo Rose, daca ai sti cat ma bucur ca vei deveni mamica si vom avea un nepotel. Felicitari tie si salutari cordiale tatalui! Ma gandesc la nume, daaa?”, a scris artistul pe Facebook.

Cantareata nu a confirmat, nici nu a infirmat vestea ca va fi mamica si nici iubitul ei nu a facut-o pana acum. Presa i-a contactat insa pe parintii lui Theo Rose, care au vorbit despre viitorul lor nepotel.

„Theo, cea mai mica fata a noastra, e cea care ne-a facut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. La noi aici la tara suntem mai conservatori. Asa ca nu ne-am fi dorit sa aflam de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a stiut asta si a preferat sa ne anunte printre primii. Nici nu va puteti inchipui ce bucurie ne-a facut!”, a spus Ioan Diaconu, pentru o publicatie tabloida.

La randul ei, mama artistei a fost contactata de reporterii de la emisiunea La Maruta si a spus ca este cea mai fericita viitoare bunica.

La inceputul acestui an, Theo Rose spunea ca isi doreste o familie numeroasa si ca vrea sa aiba trei copii. Stie deja si cum vrea sa ii cheme, fiind pregatita cu varianta de nume atat pentru baietel, cat si pentru fetita. „Am zis de multe ori ca daca o sa am baiat o sa-l cheme Mario, imi place foarte mult. La fata inca nu stiu, am multe variante. M-am gandit la Natalia o perioada buna de timp, imi place foarte mult”, le marturisea artista celor care o urmaresc pe retelele sociale, in urma cu ceva timp.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Primul copil Sarcina Theo Rose

Articole recomandate

Citeste si despre