Surpriza uriasa pentru Dani Otil inainte de nasterea fiului sau. Mesajul a venit complet neasteptat

/ / Modificat: 2021-09-03
Surpriza uriasa pentru Dani Otil inainte de nasterea fiului sau. Mesajul a venit complet neasteptat

Dani Otil se pregateste sa devina tata in cateva zile si, in tot entuziasmul de moment, a primit un mesaj total neasptat.

Mihaela Radulescu a vorbit pentru prima oara despre faptul ca fostul sau iubit, Dani Otil, s-a casatorit si va deveni tata. Diva de la Monaco a avut numai vorbe frumoase despre coprezentatorul de la "Neatza" si despre sotia lui, Gabriela Prisacariu.

"Ma bucur enorm ca e fericit si ca are o fata superba langa el. Si asta si-a dorit el cel mai mult, si ma bucur din toata inima ca i se intampla", a spus Mihaela Radulescu, intr-un interviu pentru Ciao.

Dani Otil, incurajat si laudat de fosta iubita

Mihaela Radulescu este convinsa ca Dani Otil va fi un tata extraordinar.

Va fi un tata minuntat. Minunat! Va fi tata, va fi sot, va avea exact viata pe care si-a dorit-o si ma bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!

Diva de la Monaco este extrem de mandra de fiul ei

Fiul Mihaelei Radulescu, Ayan, este inca adolescent, dar nu va mai trece mult pana cand va incepe sa franga inimi. Vedeta este convinsa, insa, ca baiatul ei va face alegerile corecte si va fi corect cu femeile din viata lui. Mihaela se gandeste chiar si ce fel de soacra va fi atunci cand va veni momentul.

"Eu imi propun sa fiu o soacra cool, misto, care intelege tot, e de acord cu tot. In realitate nu stiu daca va fi chiar asa pentru ca, nah, ca toate mamele de baieti... Vrei si tu ce e mai bun pentru fii-tu. Am asa cumva presimtirea ca va alege bine si ca va fi totul in regula pentru ca a fost crescut, zic eu, corect. Din ce am vazut pana acum, sunt o soacra fericita", a spus Mihaela Radulescu, lasand de inteles ca fiul ei are deja o partenera de care este multumita.

Taguri Dani Otil

Articole recomandate

Citeste si despre