Fiul lui Dani Otil si al Gabrielei a inceput gradinita. Mesajul emotionant postat de mama lui

/ / Modificat: 2024-05-23
Fiul lui Dani Otil si al Gabrielei a inceput gradinita. Mesajul emotionant postat de mama lui

 

Tiago, baietelul lui Dani Otil si al Gabrielei Prisacariu, a trecut intr-o noua etapa. Micutul a inceput gradinita, iar momentul a fost unul plin de emotii pentru parintii lui, dar mai ales pentru mama sa. 

Cum a fost prima zi de gradinita a lui Tiago 

Fiecare parinte traieste intens momentul in care copilul lui merge pentru prima data la gradinita sau la scoala. Pentru Dani Otil si sotia sa, ziua cea mare a fost in urma cu cateva zile, cand baietelul lor, Tiago, a facut primii pasi spre gradinita. Chiar daca micutul nu a avut deloc emotii si s-a bucurat de noua etapa din viata lui, parintii sai au trait totul la cote maxime. 

Gabriela, sotia lui Dani Otil, a publicat un mesaj emotionant pe retelele de socializare, impreuna cu cateva fotografii din prima zi de gradinita a lui Tiago. ”Las pozele astea aici... ca imediat se insoara si uitam de emotiile primei zile de gradi”, a scris modelul, in dreptul catorva imagini cu baietelul ei. Ulterior, sotia lui Dani a dezvaluit tot pe internet ca micutul nu a plans in prima zi de gradinita, insa ea da. 

 

”E perioada cea mai buna de adaptare”

Sotia lui Dani Otil a revenit ulterior cu un mesaj pentru cei care o urmaresc si a explicat cum a fost prima zi de gradinita pentru fiul ei, dar si de ce ea si Dani Otil au ales sa il inscrie in colectivitate pe micut acum. 

”Haideti ca am trecut prin toate starile astazi, prin toate emotiile. A fost o dimineata intensa. A fost bine pentru prima zi, dar nu ma bucur ca inteleg ca dupa cateva zile, sau dupa o perioada apare si acea regresie. Dar eu am incredere in Tiago, nici nu a avut nevoie de mine, nici nu m-a cautat, nici nu m-a strigat. Eu am stat acolo, lipita de gradinita, va dati seama. Chiar eu l-am chemat pentru ca trebuia sa plecam, ca sa imi fac si eu treaba, el ar mai fi stat. Si a zis ca si doarme la gradi. Chiar a si intrebat: unde e patutul lui Tiago?

Am vorbit putin si cu oamenii de la gradinita si mi-au zis ca e perioada cea mai buna de adaptare. Vremea tine cu noi, copiii stau mai mult afara. Si nu sunt nici atat de multi virusi, fiind vremea mai prietenoasa. Dar in principiu am decis sa il ducem de astazi pentru ca mi s-a parut pregatit si pentru ca tot intreba de gradi si tot zicea ca Tiago o sa mearga si el la gradi si am zis sa nu mai amanam”, a spus Gabriela Otil. 

Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dani Otil Copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre