Surpriza uriasa pentru copiii Mirelei Vaida, la intoarcerea de la Disneyland

/ / Modificat: 2023-08-17
Surpriza uriasa pentru copiii Mirelei Vaida, la intoarcerea de la Disneyland

Mirela Vaida si familia ei profita din plin de vacanta. Recent, prezentatoarea TV si-a dus copiii la Disneyland, unde au avut parte de o experienta unica. Nu doar vizitarea parcului tematic in sine a fost plina de surprize, ci si drumul de intoarcere catre casa, dupa cum a povestit prezentatoarea, intr-o postare pe Facebook.

Mirela si sotul ei, Alexandru, au impreuna trei copii, pe care vara aceasta au decis sa ii duca in vacanta intr-un loc iubit de toti micutii. Carla, Vladi si Tudor au mers impreuna cu parintii lor la Disneyland, locul unde povestile prind viata. Experienta in sine a fost una extraordinara pentru vedeta, care a interactionat cu tot felul de oameni acolo, dupa cum a povestit ulterior, intr-o postare pe retelele de socializare.

La intoarcerea in tara, copiii Mirelei Vaida au avut parte de inca o surpriza. Au calatorit in acelasi avion cu fosta campioana la canotaj Elisabeta Lipa si cu campioana la tenis Simona Halep. Au asteptat impreuna bagajele, iar cei mici au avut ocazia sa faca fotografii cu doua dintre legendele sportului romanesc.

”La intoarcerea in tara, am calatorit in acelasi avion cu doua mari campioane ale Romaniei: Elisabeta Lipa si Simona Halep. Am stat impreuna tot atat de mult, ca sa asteptam bagajele! Asta a fost a doua lectie: despre modestie! Pentru ca performanta sportiva, dincolo ca modeleaza corpul si mintea, formeaza caracterul! Le-am strans mana, au facut poze cu copiii, am asteptat cuminti bagajele si le-am multumit ca, datorita lor, Romania apare pe harta!”, a scris Mirela Vaida, in incheierea postarii.

Cat despre experienta de la Disneyland in sine, vedeta a marturisit:

„Ne-am intors aseara de la Disneyland Paris. Eu mai fusesem in luna de miere, in urma cu 15 ani, dar acum m-am intors acolo in ipostaza de mama cu trei copii... Dincolo de aglomeratia peste masura, de zecile, poate sutele de mii de turisti zilnic, de cozile interminabile, de timpii mari de asteptare, de preturile exagerate la orice, Disneyland este o experienta in sine... Am inteles, si nu e prima oara cand simt asta, ca oamenii pot coexista pasnic, daca sunt lasati in pace, indiferent de rasa, de religie, de culoarea pielii, de cultura, de continent... Am vazut indieni, africani, mexicani, chinezi, europeni, arabi, evrei, americani, thailandezi comunicand unii cu ceilalti, fara sa isi stie limba, respectandu-se unii pe altii, stand la aceleasi cozi, bucurandu-se de aceleasi povesti pentru copii, facand cu mana mascotelor Disney, aclamand, aplaudand artificiile, rabdand toanele copiilor lor, pentru ca, dincolo de orice diferenta de cultura, rasa, limba sau religie, ei, toti, aici, erau PARINTI.”

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Disneyland Paris

Articole recomandate

Citeste si despre