Stefan Stan, dezvaluiri despre rolul de tatic: "Trei zile nu am pus mana pe ea"

/ / Modificat: 2021-01-07
Stefan Stan, dezvaluiri despre rolul de tatic:

Cantaretul Stefan Stan traieste momente de bucurie imensa de cand a devenit tatic. Simona, sotia artistului, a nascut pe 1 decembrie o fetita superba, perfect sanatoasa. Stefan Stan a marturisit ca a fost extrem de emotionant cand si-a intalnit fiica, pe Elif Mihaela.

I-a fost foarte teama de fragilitatea ei, iar trei zile nu a indraznit sa o ia in brate. 

„Mi-era frica sa nu o sparg, trei zile nu am pus mana pe ea. E ciudat ca are ochii foarte deschiși la culoare. Nu am schimbat scutece pana acum. Programul meu este dat peste cap de cand a venit Elif pe lume. Eu nu dorm in camera cu ele”, a declarat proaspatul tatic, la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

„Cand a plecat Simona la maternitate sa nasca au fost trei zile de coșmar. A lasat ordine și a gasit dezordine. Le-am așteptat cu balonașe peste tot cu numele fetei. Dar era balamuc in casa. M-am imbatat cu prietenii de fericire. Au fost trei zile cumplite”, a marturisit solistul la aceeași emisiune. 

Stefan Stan a marturisit ca o va tine departe pe fiica sa de viata publica.

 „Nu o sa arat fata nimanui. Nici dupa botez. E superba. Ce moda e asta sa pui poze cu copilul pe retele de socializare. Nu voi face așa ceva”, a mai declarat artistul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tatici copii

Articole recomandate

Citeste si despre