Serban Copot, reactie acida dupa ce a fost criticat ca are prea multi copii

/ / Modificat: 2022-12-22
Serban Copot, reactie acida dupa ce a fost criticat ca are prea multi copii

Serban Copot este un tata dedicat si implicat in viata copiilor sai. Artistul si sotia sa, cu care este impreuna de 15 ani, au impreuna 3 copii, pe care ii cresc inconjurati de iubire. Nu toti vad insa cu ochi buni faptul ca prezentatorul de la Antena 1 a ales sa aiba o familie numeroasa. Recent, el a publicat un text pe retelele sociale, in care si-a spus of-ul.

Serban Copot a explicat ca, adesea, este criticat pentru ca a ales o viata de familie si sa aiba 3 copii. Comentariile de care s-a lovit de-a lungul timpului l-au facut sa rabufneasca pe Facebook. Fostul membru al trupei Animal X a explicat ca nu toata lumea trebuie sa faca aceleasi alegeri si ca, asa cum el respecta decizia celor care nu vor sa aiba copii, si acestia, la randul lor, ar trebui sa respecte decizia lui de a avea o familie numeroasa.

Co-prezentatorul de la iUmor a mai spus ca el si sotia sa prefera viata simpla, inconjurati de copii, si ca nu se regseste in egoismul celor care aleg sa traiasca doar pentru sine.

„Aud din ce in ce mai des pe langa mine: Copii? De ce ai facut, mah, copii? Hai, zi, nu-i asa ca e greu? Si tu cand te mai distrezi? Ce?!? Nu mai faci ce vrei? What? Da' eu vreau sa vad lumea, frate! Sa fiu liber

Ok, omule! Dar daca esti asa fericit cu alegerile tale de ce ma privesti piezis? Noi astia cu copii mai multi, si, culmea, toti la aceeasi adresa, suntem pusi sub o lupa aparte, de old-school, de - aia cu puradei. Ajung usor-usor sa fiu privit ca un ciudat. Poate sunt, dar cand ma uit la viata parintilor mei parca nu mai sunt eu ciudatul. De unde atata dispret pentru normal, banal sau liniste? (...)

Tac de prea mult timp si in tot acest timp copiii imi cresc intr-un oras bolnav. Intr-o societate bolnava dupa acest mult-slavit EU! SELFIE! Totul este despre noi si vietile noastre superbe. BANI MULTI, CU ORICE PRET! SUCCES peste noapte! CRIPTO-SMECHERII! Dat din buric, si trait in opulenta pe rate.

Nu ne mai judecati si nu va mai flenduriti succesul colosal in fata noastra pentru ca pentru noi nu inseamna ABSOLUT nimic. Te-ai gandit ca poate mie imi place viata simpla, cu puradei, cu greselile si prostiile mele? Nu vreau sa traiesc postarile nimanui si nu vreau sa impresionez pe nimeni cu nimic”, a scris artistul pe Facebook.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii vedete Educatie copii Tatici copii

Articole recomandate

Citeste si despre