Sotul Andreei Balan, PRIMA reactie dupa dezvaluirile artistei: "Haideti sa nu mai pledam in victime pe la Tv"

/ / Modificat: 2020-03-05
Sotul Andreei Balan, PRIMA reactie dupa dezvaluirile artistei:

Andreea Balan a vut prima aparitie publica in care a vorbit despre ruptura dintre ea si sotul sau, George Burcea. Aceasta sufera foarte mult, mai ales pentru cele doua fetite, care nu vor creste alaturi de parintii lor. 

Dupa dezvaluirile cantaretei a aparut si prima reactie a sotului sau, care a tinut sa explice cum au stau lucrurile de fapt. El o ataca pe Andreea Balan, despre care spune ca pozeaza in victima la televizor de "dragul publiclui, emotiei sau mai ales al marketingului."

"Haideti sa nu mai pledam in victime pe la Tv doar de dragul publiclui,emotiei sau mai ales al marketingului… Cand marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american sa fie doar o facatura ordinara, o sedinta foto de dragul publicului, fara a avea substrat, candoare, dorinta pura sau alte sentimente care au legatura cu sufletul omului….," a spus acesta.

Prima reactie a lui George Burcea

"Dupa o perioada de 5 ani, am decis sa pun capat relatiei cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, as dori sa le transmit urmatorul lucru: vedeti-va de gunoiul din propria viata.

Daca nu mai locuim sub acelasi acoperis, nu inseamna ca mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei si ii vizitez la 2-3-5 zile (in functie de activitatile profesionale), iar dupa ce trece gripa vom petrece si mai mult timp impreuna prin parcuri/ sali de repetitii, platouri sau excursii.Daca despre mine care sunt aici, in B, langa copii, spuneti ca i-am abandonat, atunci ce parere aveti de parintii care i-au lasat la maternitati, i-au aruncat la cos, i-au lasat pe strazi, la rude, vecini, au plecat din tara sau si mai rau, au intrat in puscarie din cauza unei crime, de exemplu…?! De ei ce spuneti?

Este cert faptul ca fetitele mele sufera pentru ca nu sunt acolo in fiecare zi, dar in acelasi timp consider ca ei, copiii, sufera mai mult daca se dezvolta intr-o familie cu violenta fizica sau psihica, cu tipete si frustrari din partea parintilor," a scris George Burcea pe pagina sa de Facebook.

Acesta a mai spus ca s-a si-a ajutat foarte mult sotia, atat in cariera, cat si la treburile casnice. "Am spalat, calcat, am facut curatenie, mancare, cumparaturi, am spalat copiii, n-am dormit multe nopti pentru a sta cu ei (oricum era datoria mea de parinte), am ajutat-o pe Andreea si la treburile pe care le-a avut din punct de vedere profesional."

"Politia a fost informata de Andreea"

George Burcea a punctat si despre episodul in care a fost prins drogat la volan si s-a ales cu dosar penal. Acesta dezminte ca politia il fila de mai mult timp, asa cum s-a scris in presa.

"Politia a fost informata de Andreea. Spun asta pentru ca eram de fata cand s-a intamplat acest lucru. Tot acolo eram cand mi s-a cerut politicos sa eliberez "platoul de filmare." Andreea stia ca eu am consumat substante. De unde? Si-a insusit telefonul meu de multe ori cand eram in lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in dreapta si-n stanga.

Faptul ca eu am consumat o substanta interzisa de lege nu vad de ce ar fi problema intregii tari… Pe langa asta, sa stiti ca mi-am luat "problema" cu banii munciti de mine, nu de mama, Andreea sau din banii vostri. Nu uitati ca am voie sa fac ce vreau cu banii mei, iubitilor…." a mai marturisit actorul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan George burcea Reactie

Articole recomandate

Citeste si despre