Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu revin la ProTV! Vor fi juratii sezonului 9 MasterChef Romania

/ / Modificat: 2024-04-16
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu revin la ProTV! Vor fi juratii sezonului 9 MasterChef Romania

In plin razboi cu Antena 1, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu revin la ProTV, unde vor fi juratii sezonului 9 MasterChef Romania, transmite Hotnews. Cei trei au mai fost jurati la MasterChef timp de trei sezoane, in perioada 2012-2014.

„Suntem foarte incantati sa anuntam revenirea formatului TV care a creat o adevarata revolutie culinara si a inspirat milioane de telespectatori in intreaga lume: MasterChef. Stiu ca multi telespectatori Pro TV au asteptat aceasta veste si sunt mai mult decat bucuros sa anunt faptul ca, in 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu sunt cei trei jurati MasterChef Romania”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.

„Au trecut 12 ani de cand Pro TV a lansat show-ul MasterChef si a prezentat publicului roman trei chefi tineri. Multe s-au intamplat in tot acest timp - Sorin, Florin si Catalin au devenit unele dintre cele mai indragite si respectate personalitati TV din Romania. MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi sa se intoarca in bucataria unde totul a inceput. Ii intampinam, inapoi la Pro TV, cu mandrie si emotie pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu”, a spus Antonii Mangov, director de programe Pro TV.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, primele declaratii despre revenirea la MasterChef

Sorin Bontea a facut primele declaratii despre revenirea la show-ul care i-a consacrat pe el si pe colegii sai:

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uita niciodata. Aici a inceput totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele intalniri cu cei pasionati de arta culinara, aici am dat primele sorturi, aici am reusit sa gasim primii bucatari printre amatori, care azi activeaza cu succes in domeniu. Au trecut 12 ani de cand am intrat prima oara in platoul MasterChef, e ca un nou inceput. Noi ne-am schimbat in acesti ani, nu mai suntem la fel, am imbatranit, unii dintre noi, mai ales Scarlatescu, unii sunt mai seriosi, mai ales Dumitrescu", a declarat Sorin Bontea.

Florin Dumitrescu a vorbit, la randul sau, despre ce semnifica intoarcerea la Pro TV:

„MasterChef este formatul care ne-a lansat si care a dat tonul show-urilor culinare in Romania. Este prima noastra iubire si provocare, iar pasiunea pentru mancare, care s-a plantat in casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toti sa dezvoltam o intreaga industrie. Pentru noi, MasterChef inseamna inceputul, iar daca cineva mai spera, acum inseamna si intoarcerea. In aceasta perioada in care am trecut prin diverse lectii, entuziasmul de a ma intoarce acasa, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Ma incearca un sentiment de siguranta si liniste si abia astept sa imi demonstrez mie ca visul de a ajuta oamenii sa descopere bucataria nu are cum sa moara.”

Catalin Scarlatescu a marturisit ca, pentru el, revenirea la MasterChef este ca intoarcerea la locurile natale:

„Aceasta revenire e ca atunci cand, dupa foarte, foarte mult timp, te intorci acasa si revezi locurile natale, acelea in care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revolutionat gastronomia in Romania si imi doresc ca noii concurenti sa vina cu mult curaj, avem nevoie de toti rebelii din bucatarie, avem nevoie de toata mancarea buna si de cei care vor sa ne impresioneze cu adevarat”, a declarat acesta.

  • Surse: hotnews.ro, news.ro, viva.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Emisiune

Articole recomandate

Citeste si despre