Ramona Pauleanu este insarcinata pentru a doua oara. Prezentatoarea TV a trecut prin clipe grele in urma cu doi ani la nasterea gemenilor sai

/ / Modificat: 2024-03-21
Ramona Pauleanu este insarcinata pentru a doua oara. Prezentatoarea TV a trecut prin clipe grele in urma cu doi ani la nasterea gemenilor sai

 

Prezentatoarea TV Ramona Pauleanu si avocatul Adrian Cuculis vor deveni parinti pentru a doua oara. Vedeta este insarcinata in trei luni si jumatate. Cei doi mai au impreuna doi copii, gemeni, care au venit pe lume in urma cu doi ani. 

„Va multumesc mult pentru mesaj, suntem bucurosi de acest eveniment. Sa speram ca totul este in regula si la noi , si la altii. Ne bucuram ca sunteti alaturi de noi la acest eveniment mega-fericit”, a transmis avocatul Adrian Cuculis, potrivit TVMania.

Ramona Pauleanu, momente grele la nasterea gemenilor 

Ramona a trecut prin momente foarte grele in urma cu doi ani. A nascut prematur, la doar sase luni, gemeni, o fetita si un baietel. 

Micutul Luca a avut nevoie de ingrijiri medicale si a petrecut aproape 9 luni in spital. El s-a nascut inainte de termen si, avand organismul slabit, a contractat un virus din spital. 

Luca a primit 16 diagnostice si a fost intubat aproape 6 luni, timp in care mama sa, Ramona, s-a rugat neincetat pentru viata acestuia.

„Copilul meu e ca o autostrada. Atatea fire are in el, atatea beculete aprinse pe langa el… La ce sa mai sper? N-am sa uit niciodata cuvintele astea, spuse de o colega de suferinta.

O mamica de la Filantropia care isi avea, la fel ca mine, bebelusul la Terapie Intensiva. O alta se tinea de pereti, ametise de durerea de a-si pierde amandoi gemenii. Dupa ce trecuse inca o data prin asta. Inca o data! Mi s-a parut de neconceput. Copil cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu sanse minime de supravietuire, numit de multe ori geaman compromis. Zambeste acum langa mine si stiu ca trebuie sa aiba un rost in viata asta. Sau ca asa a fost sa fie”, povestea Ramona Pauleanu. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre