Shakira, dezvaluiri despre viata de mama singura. Cum se imparte intre cariera si copii

/ / Modificat: 2023-10-03
Shakira, dezvaluiri despre viata de mama singura. Cum se imparte intre cariera si copii

Despartirea dintre Shakira si fotbalistul Gerard Pique a inmarmurit pe toata lumea, mai ales ca la mijloc erau doi copii. Scandalul a fost urmarit luni bune de publicatii din intreaga lume, iar acum apele par sa se fi linistit. Cantareata a vorbit recent despre viata ei de mama singura si a explicat cum se imparte intre cariera si copii.

Dupa despartirea de Pique, Shakira s-a mutat cu baietii ei la Miami, unde a trebuit sa ia viata de la capat si sa invete sa faca fata provocarilor de mama singura.

"Uneori cred ca a fi mama singura si ritmul unei vedete pop nu sunt compatibile. Trebuie sa-mi pun copiii in pat, sa merg la studioul de inregistrari. Cand nu ai un sot care sa stea acasa cu copiii, este o jonglerie constanta, pentru ca imi place sa fiu o mama prezenta si am nevoie sa fiu acolo in fiecare clipa cu copiii mei, sa-i duc la scoala, sa iau micul dejun cu ei, sa-i duc la intalniri de joaca. Si, in afara de toate astea, trebuie sa fac bani", a mărturisit Shakira.

Shakira si Gerard Pique au format un cuplu timp de 12 ani, iar separarea lor si turnura pe care au luat-o lucrurile au uimit opinia publica in toata lumea. Fotbalistul a fost cel care a inselat-o pe artista cu 10 ani mai in varsta decat el. Dupa mai bine de un an de scandaluri pe banda rulanta, cei doi au ajuns in aceasta vara la un acord prin care se angajeaza sa nu se mai atace reciproc si sa nu se mai certe pe tema felului in care isi impart timpul cu cei doi baieti, Milan (10 ani) si Sasha (8 ani).

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Viata de mama Vedeta Cariera mame Copii

Articole recomandate

Citeste si despre