Semnul divin pe care Laura Cosoi l-a primit de la mama ei, dupa ce a anuntat a patra sarcina

/ / Modificat: 2024-01-09
Semnul divin pe care Laura Cosoi l-a primit de la mama ei, dupa ce a anuntat a patra sarcina

Anul 2023 a fost unul extrem de dificil pentru Laura Cosoi. Actrita si-a pierdut mama chiar inainte de sarbatori, tragedie pe care a trebuit sa o proceseze cu un bebelus in burtica. La inceputul acestui an, Laura Cosoi a anuntat ca va deveni mama pentru a patra oara, actrita considerand actuala sarcina un dar de la Dumnezeu.

Laura Cosoi stie si simte ca mama sa o vegheaza din Ceruri. Aflata pe o plaja exotica, actrita le-a surprins pe cele trei fetite ale sale jucandu-se sub un apus superb a carui lumina calda parca le veghea si le proteja.

„Precum in cer asa si pe pamant. Bucuriile mele, pacea si lumina de acum”, a scris Laura Cosoi, in dreptul imaginilor postate pe retelele de socializare.

Actrita le este profund recunoscatoare celor care o urmaresc si care i-au trimis mesaje de consolare si de sustinere in aceasta perioada delicata. Aceasta le-a transmis un mesaj emotionant , prin care le-a multumit pentru grija si dragostea lor:

„Trebuie sa marturisesc ca va port o profunda recunostinta pentru faptul ca imi sunteti alaturi in aceasta perioada. Va multumesc pentru bunatate, grija, dragoste… am simtit fiecare cuvant de incurajare venit din suflet.

Trec printr-o etapa de vulnerabilitate, cu sentimente amestecate si incerc sa iau fiecare lucru asa cum vine. Dar am inima plina, ca va am in viata mea! Multumesc”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

  • Foto: Instagram
  • Surse: Instagram, Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi copil Laura cosoi

Articole recomandate

Citeste si despre