Laura Cosoi, insarcinata pentru a patra oara, la 42 de ani. Prima imagine cu burtica: "Miracolul vietii"

/ / Modificat: 2024-01-03
Laura Cosoi, insarcinata pentru a patra oara, la 42 de ani. Prima imagine cu burtica:

Anul a inceput cu vesti excelente din partea Laurei Cosoi. In ziua in care a implinit 42 de ani, vedeta le-a dat o veste extraordinara celor care o urmaresc pe retelele de socializare. Actrita s-a fotografiat la plaja, cu burtica de gravida si a dat vestea ca asteapta cel de-al patrulea copil.

Sfarsitul anului 2023 a fost unul cu incercari grele pentru Laura Cosoi. In luna decembrie, cu putin timp inainte de Sarbatori, actrita si-a pierdut mama. Cea care i-a dat viata se lupta de ani buni cu o boala nemiloasa, care in cele din urma a rapus-o. Chiar daca nu va apuca sa isi cunoasca nepotica, Laura Cosoi stie ca mama sa o vegheaza din ceruri. De altfel, si cei care o urmaresc pe vedeta pe internet i-au transmis mesaje de incurajare in acest sens: „Atunci cand ingerii isi iau zborul, altii coboara. Felicitari” - a fost unul dintre comentariile pe care le-a primit la imaginea cu burtica de gravida.

Printre cei care au felicitat-o public pe Laura Cosoi se numara si colegi de breasla, dar si alte vedete. Anca Serea, Dana Rogoz, Giulia Anghelescu, Andreea Berecleanu sau Ela Craciun i-au transmis felicitari. Pavel Bartos, la randul sau tata de trei fetite, a tinut sa ii transmita vedetei: „Mama, ai ridicat stacheta!”

Si buna ei prietena, Adela Popescu, a simtit nevoia sa ii transmita un mesaj public. „Pui asa o presiune...”, a scris actrita, la randul ei mama de trei copii, intr-un comentariu. Multi au vrut sa stie daca Laura Cosoi si sotul ei asteapta un baietel sau tot o fetita, insa vedeta nu a dezvaluit, deocamdata, sexul bebelusului.

Laura Cosoi este casatorita din anul 2015 cu omul de afaceri Cosmin Curticapean. Cei doi au pana acum trei fetite, care au venit pe lume in anii 2018, 2021 si, respectiv, 2022. Se pare ca in 2024, cele trei micute isi vor cunoaste si surioara sau fratiorul.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarcina 40 ani Laura cosoi copil Al patrulea copil

Articole recomandate

Citeste si despre