Mama Laurei Cosoi a murit! „Mamica noastra draga si buna a plecat la Domnul”

/ / Modificat: 2023-12-19
Mama Laurei Cosoi a murit! „Mamica noastra draga si buna a plecat la Domnul”

Familia Laurei Cosoi trece prin clipe extrem de dificile. Ligia Cosoi, mama actritei, s-a stins din viata. Tragicul anunt a fost facut chiar de Laura Cosoi, in urma cu cateva minute:

„Mamica noastra draga si buna a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viata asta! Esti in inima noastra”, a scris actrita, pe Facebook, alaturi de cateva imagini cu mama sa.

In anul 2021, Laura Cosoi si-a pierdut tatal din cauza COVID-19. Putini stiu insa ca si mama vedetei a fost, la randul sau, pe punctul sa-si piarda viata, atunci cand a fost diagnosticata cu cancer. A reusit, insa, sa invinga boala.

Potrivit adevarul.ro, Ligia Cosoi, mama actritei Laura Cosoi, avea a fost diagnosticata cu cancer de colon uterin in 2008. Aceasta ajunsese intamplator la spital, dupa 4-5 ani in care nu a avut nicio problema de sanatate. Mama Laurei Cosoi a vorbit despre drama pe care a trait-o, in cadrul unui proiect organizat de Asociatia ”Bucuria de a fi”.

„Nu fusesem de 4-5 ani la un control, e drept, nu ma durea nimic. Am ajuns intamplator la spital si, aparent, eram intr-un stadiu in care abia mai puteam fi operata daca nu ma grabeam. Ma simteam vinovata ca nu am facut controale la timp si acum copiii isi ascundeau lacrimile, se indepartau din cand in cand de mine si nu intelegeam de ce ma luau si ma plimbau, sa-mi mai iau gandul”, a povestit Ligia Cosoi.

  • Surse: facebook.com, adevarul.ro
  • Foto: Facebook, Instagram
  • Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

    Taguri Laura cosoi mama

    Articole recomandate

    Citeste si despre