Scrisoarea emotionanta a lui Dani Otil pentru fiul sau. Ce i-a cerut sa faca peste 20 de ani

/ / Modificat: 2022-09-03
Scrisoarea emotionanta a lui Dani Otil pentru fiul sau. Ce i-a cerut sa faca peste 20 de ani

Se spune ca atunci cand devenim parinti, ne schimbam, devenim mai sensibili si mai empatici si ajungem de multe ori sa ne punem in locul propriilor parinti si sa ii intelegem mai bine. Vedetele nu fac exceptie, iar din cand in cand isi iau prin suprindere fanii cu postari care mai de care mai emotionante, care au legatura cu copiii lor. Dani Otil a publicat recent un mesaj pentru fiul sau, Tiago, pe care micutul sa il vada atunci cand va creste, si a emotionat mii de oameni care il urmaresc online, in special parinti.

In ultima zi de vara, Dani Otil a postat pe contul lui de Facebook o fotografie in care apare alaturi de Tiago, baietelul sau, dar si un mesaj emotionant. Prezentatorul de la „Neatza cu Razvan si Dani” a tinut sa transmita cateva ganduri la final de vara, din postura de tata, iar cei care au citit postarea au putut simti nostalgia printre randuri.

Dani i-a transmis baietelului sau ca, peste 20 de ani, cand va fi un adult in toata regula, sa nu uite sa il mai sune, asa cum fac multi tineri atunci cand pleaca de langa parinti sa isi faca un rost in viata. Dani a recunoscut ca el insusi se face vinovat de acest lucru si ca acum ii intelege pe parintii lui si ca si el, atunci cand era tanar, a inceput sa ii sune din ce in ce mai rar.

„Las si eu asta aici, tata, ca peste 20 de ani sa fim siguri ca ma mai suni. Nu e obligatoriu. Peste 20 de ani o sa ai fix cat aveam eu acum 20. Exact cand am inceput sa ii sun pe ai mei mai rar. Si tot mai rar... Eu timpul nu il mai pot da inapoi. Tu nu face ca mine, tata. Eu nu o sa te deranjez. Nici tata nu m-a deranjat. Da' tu suna-ma la sfarsit de vara sa refacem poza asta. Tu vei fi tot mai inalt... eu tot mai stramb. De la un punct ma voi tine eu de tine. Sper sa iti fiu pana atunci sprijin. Las poza asta aici... Ca intr-o sticla. Pana pe 2042...”, a scris Danu Otil, in dreptul fotografiei cu el si micutul Tiago de pe faleza.

Mesajul a ajuns la inimile multora dintre cei care il urmaresc pe Dani Otil pe Facebook, iar postarea a primit zeci de mii de aprecieri si a fost redistribuita de mai bine de 1.000 de ori. Baietelul lui Dani Otil si al sotiei sale implineste in curand un an de viata.

FOTO: Facebook/Dani Oțil

Taguri Dani Otil

Articole recomandate

Citeste si despre