Sanziana Buruiana inca isi alapteaza fetita, de aproape 7 ani. Nu are de gand sa se opreasca prea curand

/ / Modificat: 2022-08-07
Sanziana Buruiana inca isi alapteaza fetita, de aproape 7 ani. Nu are de gand sa se opreasca prea curand

Odinioara era o prezenta nelipsita de la emisiunile mondene, insa in ultimii ani si-a dedicat timpul mai mult familiei. Sanziana Buruiana este mama a doua fetite si are o relatie speciala cu ele. Ea nu se fereste sa recunoasta faptul ca inca le alapteaza pe cele doua fiice ale sale, Izabela si Antonia, in ciuda faptului ca cea mai mare dintre ele se apropie de varsta de 7 ani.

Sanziana Buruiana este mandra ca a reusit sa prelungeasca atat de mult alaptarea si sa construiasca o relatie atat de speciala cu fetitele ei. Ea a declarat, mai in gluma, mai in serios, ca se va interesa la Guiness Book care este cea mai lunga perioada de alaptare, pentru ca si-a propus sa doboare recordul.

Fosta asistenta TV, acum in varsta de 37 de ani, si-a schimbat radical viata dupa ce a devenit mama si s-a dedicat total fiicelor sale. Si-a propus, inca de cand a adus-o pe lume pe prima dintre ele, sa alapteze cat mai multa vreme si se pare ca i-a reusit! Fiica cea mare a vedetei mai are putin si merge la scoala, insa nu renunta la sanul mamei. 

„Sunt sase ani si jumatate de cand alaptez. Acum o alaptez si pe cea mica, care are doi ani si sa vedem cati ani vor mai urma. De asta ar trebui sa ma interesez care a fost cel mai mare record, chiar o sa vorbesc cu cei de la Guinness Book, care a fost cea mai lunga perioada de alaptare. Acum imi alaptez ambii copii, cea mare deja a inceput sa renunte, dar cea mica inca nu si nu stiu cat va mai dura. Pentru mine e o metoda foarte usoara de adormit si de alinat orice durere.

Ii formezi de mic aceasta imunitate, asa ca eu le sfatuiesc pe mamici sa incerce, chiar daca multe se gandesc si din punct de vedere estetic, totusi eu cred ca inca nu am asa probleme, dupa sase ani si jumatate de alaptat, inca mai pot sa port decolteuri, ceea ce nu trebuie sa isi faca griji”, a declarat Sanziana, pentru wowbiz.ro.

Ce este intarcarea cu blandete

Nici Sanziana nu este pregatita sa le priveze pe fetitele ei de aceasta alinare, cu atat mai mult cu cat alaptarea nu este doar hranirea bebelusului, ci si creare unei legaturi emotionale puternice.

Fosta asistenta TV practica ceea ce se numeste intarcarea cu blandete, adica atunci cand copilul este pregatit sa renunte la sanul mamei. In cazul unora dintre copii, acest moment vine mai devreme, dar pentru altii se prelungeste pana la varsta prescolara. Nu este ceva iesit din comun, asadar, in randul mamelor care opteaza pentru intarcare blanda, sa se prelungeasca alaptarea pana dupa 2 sau chiar 3 ani, insa cazurile precum cel al Sanzianei, cand alaptarea se prelungeste atat de mult, sunt rare.

FOTO: Facebook

Articole recomandate

Citeste si despre