Cu ce probleme se confrunta Sanziana Buruiana, la 8 ani de cand alapteaza fara oprire

/ / Modificat: 2024-01-24
Cu ce probleme se confrunta Sanziana Buruiana, la 8 ani de cand alapteaza fara oprire

Sanziana Buruiana este, de cativa ani buni, mamica full time. Vedeta are doua fetite si a optat pentru o alaptare prelungita in cazul amandurora, decizie care a fost contestata de multi. Fosta asistenta TV spunea in trecut, mai in gluma, mai in serios, ca isi doreste sa intre in Cartea Recordurilor si ca nu are de gand sa se opreasca din alaptat pana cand nu se vor auto-intarca fetitele ei.

In timp ce fiica cea mare a renunta la laptele matern, pentru ca merge deja la scoala, cea mica inca mai este alaptata. Sanziana a intrat in al 8-lea an de alaptare si nu are de gand sa se opreasca prea curand, desi are probleme de sanatate, din cauza acestui obicei.

„Continui si anul acesta cu alaptatul. Fetita cea mica merge deja la gradinita, dar vad ca nu renunta. In continuare vrea. Ea are trei anisori, dar cred ca o sa o urmeze pe surioara pe care am alaptat-o pana pe la 6 ani.

Se pare ca am fost norocoasa, pentru ca multe mamici renunta la alaptat, pentru ca aspectul nu va mai fi acelasi si se gandesc ca nu e ok sa alaptezi. Eu sunt destul de multumita, nu mi s-au intamplat modificari asa extrem de mari din punctul asta de vedere ca sa renunt la alaptat. In schimb, sunt ceva probleme cu calciul, cu dintii, dupa atatia ani de alaptat. Trebuie sa iau niste suplimente, niste vitamine. Observ ca iti mananca din calciu”, a spus blonda, pentru Wowbiz.

Vedeta a alaptat-o pe fiica ei cea mare pana la 6 ani, varsta la care aceasta a mers la scoala. A continuat si cu fetita cea mica si nu are de gand sa renunte prea curand, dupa cum a spus chiar ea, chiar daca este foarte solicitant, pe langa carentele cu care se confrunta organismul ei.

„Pana nu termini de rezolvat problemele copiilor nu te poti relaxa! Abia dupa ce-i bagi la somn poti sa te ocupi si de viata ta, pana atunci nu ai cum! Sa ma vezi dupa o zi de munca, atunci cand trebuie sa le rezolv la fiecare problemele, daca mai sunt in forma! Nu ai cum! La 12 noaptea pot sa ma relaxez si eu impreuna cu sotul!”, spunea vedeta, in urma cu ceva timp.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alaptarea copilului Alaptarea Probleme alaptare

Articole recomandate

Citeste si despre