Sanziana Buruiana inca o alapteaza pe fiica ei care are aproape 4 ani: "Da asta e asa talentata"

/ / Modificat: 2024-04-10
Sanziana Buruiana inca o alapteaza pe fiica ei care are aproape 4 ani:

 

Sanziana Buruiana, in varsta de 39 de ani, alapteaza incontinuu de 8 ani si jumatate. Aceasta a marturisit ca inca o alapteaza pe fiica ei cea mica, Antonia, in varsta de 3 ai si jumatate, dupa ce 6 ani a alaptat-o si pe Izabela. 

„Inca o mai alaptez pe cea mica si ma amuza faptul cand ma intreaba lumea daca o mai alaptez pe cea mica, iar eu glumesc cu ei si le zic ca de asta este asa talentata, pentru ca am alaptat-o pe cea mare foarte mult timp.

Acum alaptarea a ramas doar pentru cea mica. Izabelei i-am intrerupt alaptarea in totalitate, din momentul cand a intrat la scoala, insa pe cea mica o sa fie destul de greu sa o fac sa renunte, desi cred ca este cazul, ca am observat ca am probleme cu cervicala si pozitia incomoda in care stau de atatia ani de zile. Cred ca alaptatul acesta prelungit se simte asupra organismului meu”, a spus Sanziana Buruiana, pentru Click!

Sanziana a marturisit ca are si o mare apasare de cand fiica ei cea mare merge la scoala. Este foarte suparata pentru ca multi parinti nu stiu sa gestioneze certurile intre copii si ajung sa se supere chiar ei pentru discutiile pe care le au copii. 

„De cand o am pe fata cea mare la scoala, am constatat un lucru: faptul ca ar trebui sa se faca o educatie a parintilor. Eu una as propune niste cursuri de educatie a parintilor care au uitat ca pe vremea noastra, cand copiii se suparau intre ei, intr-o ora se impacau, si tot asa. Am constatat ca sunt parinti mai copii decat copiii lor si se supara si ei daca copiii sunt certati. Deci, ceva foarte interesant.

Situatia aceasta mi se pare de-a rasu – plansul. Eu i-am spus Izabelei sa vorbeasca cu toata lumea, sa fie sociabila, dar din pacate ma confrunt cu cazuri de genul. Daca doua fetite nu sunt prietene, cealalta se supara daca Izabela se joaca cu fata cu care ea nu vorbeste. Implicit parintii tin supararea. Am observat cat copiii lor sunt certati, parintii lor nu se saluta unii pe altii. Apoi cand copiii lor incep sa vorbeasca din nou...vorbesc si ei intre ei. Mi se pare o mare prostie”.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alaptarea copilului Sanziana buruiana

Articole recomandate

Citeste si despre