Replica Ginei Pistol pentru cei care au acuzat-o ca si-a marit buzele in timpul sarcinii

/ / Modificat: 2020-12-03
Replica Ginei Pistol pentru cei care au acuzat-o ca si-a marit buzele in timpul sarcinii

Insarcinata in al doilea trimestru, Gina Pistol a fost acuzata de fanii de pe retelele de socializare ca si-ar fi marit buzele. Mai mult, unii au criticat-o si mai dur lasandu-i comentarii rautacioase asupra aspectului sau fizic.

Gina a tratat insa situatia cu calm, insa le-a dat o replica fanilor rautaciosi.

“O sa clarific aici totul, ca nu am timp sa raspund la toate mesajele de pe Instagram. Unu la mana, eu de cand m-am operat, acum cativa ani, mi-am taiat buza ca sa scot din tesut  solutia injectata, iar de atunci nu mi-am mai injectat absolut nimic in buza. Doi la mana, cat de nebuna sa fiu sa-mi injectez in perioada asta, insarcinata fiind, ceva in buze. Si nu cred ca exista doctor estetician care sa faca asta. Si trei la mana, buzele sunt umflate pentru ca…sarcina!', a spus, zambitoare, Gina Pistol, pe Instagram.

Un alt fan s-a aratat nemultumit de faptul ca au trecut anii si Gina resimte si ea schimbarile determinate de acest fapt. „Gina draga, cred ca picioarele tale au devenit foarte naspa in ultima perioada. Trec anii si se duce si frumusetea', i-a scris Ginei un urmaritor de pe retelele de socializare.

Gina Pistol i-a dat, imediat, replica: „Din fericire, gandim diferit. Da, imbatranim. Timpul trece la fel pentru toata lumea. Si am o surpriza pentru tine: si tu vei imbatrani, si omul drag de langa tine va imbatrani. Iar frumusetea despre care vorbesti tu nu este aceeasi frumusete la care ma refer eu. Vedem lucrurile diferit, foarte diferit. Sa vezi surpriza naibii pentru Cristinel cand isi va da seama ca va imbatrani si el. Va imbatrani si atat, din pacate'.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre