Reactia Danei Budeanu dupa ce Monica Birladeanu a negat ca este insarcinata: "Inseamna ca esti grasa"

/ / Modificat: 2024-01-17
Reactia Danei Budeanu dupa ce Monica Birladeanu a negat ca este insarcinata:

Monica Birladeanu a fost din nou tinta celebrei Danei Budeanu dupa ce aceasta a negat ca este insarcinata cu actualul sau iubit, Valeriu Gheorghita. 

Cum a aparut zvonul ca Monica Birladeanu este insarcinata 

Imediat dupa Anul Nou, in spatiul online a circulat zvonul conform caruia Monica Birladeanu ar fi insarcinata cu medicul Valeriu Gheorghita, cu care are o relatie serioasa de cateva luni. Totul a pornit dupa ce in cadrul emisiunii de Revelion de la Pro TV actrita a fost intrebata ce planuri de viitor are. Ea a spus ca isi doreste sa aiba masa plina, fara sa ofere prea multe detalii. 

„Eu imi doresc de la 2024 o masa plina. Acesta este un lucru care, momentan, are sens doar pentru mine. Dar va spun la sfarsitul anului viitor la ce m-am referit”, a spus actrita, la Pro TV. 

Cei prezenti in emisiuni au fost uimiti, in special Matilda Pascal Cojocarita, care a zis: „E gravida, e gravida”.

Zvonul a ajuns si la urechile vedetei, care a tinut sa nege aceste speculatii printr-un mesaj pe Instagram. 

„Oameni buni, stiu ca se tot scrie de ieri intruna, dar sunt fake news: nu sunt insarcinata. Un an nou bun tuturor”, a scris Monica Birladeanu, pe contul ei oficial de Instagram.

Dana Budeanu a avut si ea o reactie dupa aceste speculatii si a facut cateva remarci vis-avis de cuplul Monica Birladeanu-Valeriu Gheorghita. 

„Apropo, niciodata sa nu mai dezmintiti ca sunteti sau nu gravide, ca asta inseamna ca esti grasa, daca nu esti gravida! Monico, are bani multi, read my lips! Rezista!”, a spus Dana Budeanu, conform romaniatv.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Sarcina Vedete sarcina Dana budeanu

Articole recomandate

Citeste si despre