Razvan Fodor, mesaj emotionant pentru fiica lui. Diana a implinit 12 ani

/ / Modificat: 2023-03-27
Razvan Fodor, mesaj emotionant pentru fiica lui. Diana a implinit 12 ani

Razvan Fodor i-a transmis un mesaj superb fiicei sale Diana, cu ocazia zile de nastere. Diana a implinit 12 ani, iar tatal sau i-a facut o urare speciala si emotionanta pe retelele de socializare. 

 „Nu cred că sunt singurul care și-a pus, din adolescență și până la maturitate, tone de întrebări despre cine sunt, ce caut în viața asta, care îmi e rostul, ce scop am, și altele din seria existențialelor…acum 12 ani, am aflat taina! La mulți ani, copil frumos!”, precizat Răzvan Fodor în rândurile care acompaniază pozele alături de familia sa.

Irina Fodor a invatat-o pe fiica ei valoarea banului 

Irina Fodor a marturisit ca ea si sotul sau au o viata normala si au incercat sa-i insufle fiicei lor aceleasi valori si principii. Cei doi nu pun pret pe bani si nici nu isi cumpara lucruri scumpe. Acelasi lucru au invatat-o si pe fiica lor si i-au explicat inca de la o varsta frageda care este valoarea banului. 

„Am încercat să îi explicăm cumva, să facem comparația între lucrurile pe care le dorește ea și ce înseamnă un aliment, un salariu minim pe economie, un salariu mediu pe economie, pensia bunicii, salariul celeilalte bunici, cumva să înțeleagă ce înseamnă valoarea banului chiar dacă nu îi câștigă deocamdată singură.

Ea nu vede mari excentricități pe la noi prin casă, în afară de vacanțe, pentru care alocăm pe cât se poate timp și buget”, a declarat ea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Copii celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre