Pierderea care i-a marcat destinul lui Rares Prisacariu, copilul care a castigat „Romanii au talent”

/ / Modificat: 2023-05-17
Pierderea care i-a marcat destinul lui Rares Prisacariu, copilul care a castigat „Romanii au talent”

Rares Prisacariu a reusit, la numai 7 ani, sa cucereasca o tara intreaga cu talentul sau. Baietelul a castigat marele premiu de la „Romanii au talent”, dupa ce a interpretat in finala un monolog despre Dumnezeu. La cateva zile dupa ce a castigat finala, Rares a fost prezent in platoul emisiunii „La Maruta”, unde a vorbit despre pasiunea lui pentru interpretare, dar si despre o pierdere care s-a dovedit a fi un adevarat motor pentru el.

Micutul din Botosani si-a descoperit pasiunea pentru actorie la varsta de 5 ani, iar parintii lui l-au incurajat sa isi urmeze chemarea. El ia lectii de dictie si invata de la profesoara de teatru cum sa pronunte corect, astfel ca vorbeste mai bine decat multi copii de varsta lui. In emisiunea „La Maruta”, baietelul a povestit si ca una dintre bunicile sale nu mai este, iar acest lucru i-a dat motivatie sa vina la concursul de talente. Bunica materna a lui Rares s-a stins in urma cu 13 ani, astfel ca el nu a avut ocazia sa o cunoasca. Baietelul nu crede ca este o coincidenta faptul ca a castigat sezonul cu numarul 13, la 13 ani de la moartea bunicii sale.

„In 2010, bunica mea de pe mama s-a dus in ceruri. Anul acesta s-au implinit 13 ani de cand ea nu mai este printre noi si eu am castigat sezonul 13. Ea si-a dorit ca mama sa aiba un baiat cu numele Andrei si asa s-a intamplat. Nimic nu este intamplator. Am vorbit cu ceilalti trei bunici la telefon imediat dupa finala. Le multumesc tuturor pentru sustinere.”, a povestit baietelul, in emisiunea de la Pro TV.

Cu ce se ocupa parintii lui Rares

Mama baiatului care a castigat „Romanii au talent” are 41 de ani si provine dintr-o familie de dascali. Gina Prisacariu este, la randul sau, educatoare la o gradinita din municipiul Botosani. Ea este pasionata de lectura si pictura si i-a insuflat si fiului ei dragostea pentru carti.

Tatal baiatului, Marius Prisacariu, are 45 de ani si este functionar public la Consiliul Judetean Botosani. El a absolvit Stiinte Economice, dar este pasionat de istorie si cinematografie.

Rares este elev in clasa I si, in paralel, ia cursuri de actorie. El face parte din echipa mica de teatru de la Scoala Populara de Arte „George Enescu” din Botosani.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Castiguri copii

Articole recomandate

Citeste si despre