Oana Turcu a ajuns la spital in vacanta de Paste din Dubai: "Atentie maxima cand ajungeti intr-un hotel". Ce a patit vedeta

/ / Modificat: 2024-05-07
Oana Turcu a ajuns la spital in vacanta de Paste din Dubai:

 

Oana Turcu a ajuns de urgenta la spital in Dubai, unde se afla impreuna cu familia pentru a petrece sarbatorile pascale. Nu s-a gandit nicio secunda ca aceasta iesire se va transforma intr-un adevarat cosmar. 

Totul s-a intamplat dupa ce Oana a folosit cateva produse cosmetice pe care nu le mai utilizase.

„Dragile mele, atentie maxima cand ajungeti intr-un hotel sau intr-un loc pe care nu il cunoasteti si folositi produse cosmetice pe care nu le-ati mai folosit pana in acel moment, aveti grija mare!

Eu am folosit aceste samponele si am patit ce nu am mai patit niciodata si anume, habar nu am ce s-a intamplat, ca dupa ce m-am spalat pe par cert este ca am inceput sa am mancarimi ingrozitoare de ochi, ma usturau ambii ochi. Nu am dormit toata noaptea! Acum o zi, chiar inainte de Inviere”, a marturisit Oana Turcu prin intermediul retelelor sale de socializare.

Pentru ca situatia ei se agrava, Oana a decis sa mearga de urgenta la spital. A ajuns astfel la sectia de oftalmologie, acolo unde a avut norocul sa intalneasca un medic foarte bun.

„Acum ca totul s-a terminat pot sa va povestesc altfel, dar asa au stat lucrurile. Dupa o noapte de cosmar, dupa o dimineata de cosmar in care am incercat sa ma spal pe fata, sa-mi pun comprese, ceea ce inteleg ca nu a fost atat de bine pentru ca nu trebuie sa faci propria medicatie, ci neaparat sa mergi la medic, am ajuns la spitalul de urgenta aici, in Dubai la oftalmologie.

Va arat acum si reteta si ce am obtinut de la medic, cert este ca am avut noroc de un medic indian, absolut extraordinar. A inceput sa imi curete ochiul, mi-a facut tot felul de spalaturi, mi-a pus tot felul de solutii si de picaturi, mi-a dat acasa medicatie, efectiv curgeau lacrimile siroaie, pentru ca ochiul avea tendinta sa curete ceea ce fusese rau in el si anume chimicalele din acel sampon pentru par. Sunt bine acum!

Recunosc ca iau in continuare medicamente si picaturi din ora in ora dar sunt bine. Am intrebat daca ma pot spala pe cap pentru ca simteam nevoia si ma spal pe par, le aveam la mine, dar asta e tendinta omului sa folosim ce avem la indemana.

La cos cu el, s-a terminat cu produsele pe care nu le cunoastem, care contin tot felul de conservanti, de chimicale, e normal intr-un hotel pretul trebuie sa fie foarte mic, iar produsul nu are cum sa fie foarte bun. Sunt aici cu produsele mele pe care le aveam la mine, am folosit samponul lui Tudor… Totul va fi bine!”, a mai spus sotia lui Cristi Brancu.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Vacanta Sanatate

Articole recomandate

Citeste si despre