Oana Roman, mesaj coplesitor la o luna de la moartea mamei sale: "E un dor care ma copleseste"

/ / Modificat: 2024-03-24
Oana Roman, mesaj coplesitor la o luna de la moartea mamei sale:

 

Oana Roman trece prin momente extrem de dureroase, dupa moartea mamei sale. Vedeta inca nu isi poate reveni si simte ca a ramas cu un gol imens in suflet. 

Mioara Roman a avut o relatie extraordinara cu cele doua fiice ale sale. La o luna de la moartea mamei sale, Oana a transmis un mesaj coplesitor. 

„Ieri, o luna de cand a plecat mama. Sambata va fi parastasul de 40 de zile. Inca nu realizez pe deplin. E un dor care uneori ma copleseste mai mult decat se poate exprima in cuvinte. Daca mama voastra inca este cu voi, sunati-o sa ii spuneti „te iubesc” si luati-o in brate daca este langa voi.”, a transmis Oana Roman pe retelele de socializare.

Mioara Roman a avut parte de o inmormantare fastuoasa. Fiicele ei si-au dorit ca aceasta sa fie condusa pe ultimul drum cu deminitate. Oana a aflat ca mama ei a murit in timp ce se afla in vacanta in Egipt cu fiica ei, pentru a-i sarbatori ziua de nastere. S-a intors de urgenta acasa, iar de atunci viata ei s-a schimbat radical. Inca nu poate trece peste aceasta pierdere uriasa. Plange de dorul mamei sale. 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oana roman Moarte parinti

Articole recomandate

Citeste si despre