Oana Roman, marturisiri dureroase: "Mama are un Parkinson foarte agresiv"

/ / Modificat: 2021-01-05
Oana Roman, marturisiri dureroase:

Pe langa problemele din casnicie, Oana Roman traieste o alta drama. Invitata in cadrul emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la Kanal D, Oana a facut confesiuni dureroase despre mama sa, Mioara Roman (80 de ani), care este grav bolnava. 

"Mama nu se baga in viata mea. Familia mea este cea mai grea povara pe care o duc. Mama are multe afectiuni, daca o vezi nu o recunosti. La ea imbatranirea a fost brusca. Am vrut sa o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate sa-si foloseasca o mana! E greu, nu esti pregatit! Tata stie, dar ce poate sa faca? El m-a sunat foarte mult acum, m-a intrebat daca vreau sa ma ajute, sa aiba o discutie cu Marius. Eu nu merg decat la un spital privat, pentru ca acolo mi-au salvat viata. Mama are boala degenarativa ce nu poate fi controlata", a povestit Oana, plangand, in emisiunea Andreei Mantea.

"Nu stiam daca o sa traiesc sau nu"

Oana a vorbit deschis si despre problemele de sanatate cu care s-a confruntat dupa nasterea fiicei sale, cand a fost la un pas de moarte. 

“Nu am mai povestit asta niciodata, pana acum. Este unul dintre cele mai emotionante momente din viata mea. Dupa ce am nascut, am avut niste probleme de sanatate foarte mari. A trebuit sa fac, in ultima instanta, o operatie foarte dificila. Nu stiam daca o sa traiesc sau nu; m-am pus pe masa de operatie, pentru anestezie, si in momentul acela nu stiam daca ma voi mai trezi sau nu. Aveam senzatia ca nu mi-am incheiat toate socotelile”, a povestit Oana Roman la Kanal D. Perioada dificila si greul intampinat de Oana Roman avea sa fie resimtit in perioada de convalescenta, dupa cum povesteste aceasta experienta marcanta.

“Dupa operatie, a trebuit sa stau la reanimare multe zile. (…)  Dupa 3 zile am simtit ca ma iau niste atacuri de panica groaznice, asa ca am rugat o asistenta sa ma duca afara, sa respir un minut aer curat si sa vad cerul.

M-au pus intr-un scaun cu rotile si in momentul in care au deschis usa ca sa ies, s-a oprit ploaia si primul lucru pe care l-am vazut in fata ochilor a fost un curcubeu imens, perfect. Am zis ca ala e semnul ca am scapat si ca va fi bine. Asta mi-a dat putere sa duc in continuare situatia aceea. Am stat atunci doua saptamani in spital, nu am putut ca sa imi vad copilul”, a povestit Oana Roman.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre