Nicole Richie vorbeste despre sarcina sa

/ / Modificat: 2007-11-28
Nicole Richie vorbeste despre sarcina sa





 

Actrita Nicole Richie, in varsta de 26 de ani a decis sa vorbeasca despre sarcina sa. Intr-un interviu acordat revistei Acces Hollywood, Nicole Richie vorbeste zvonurile aparute in presa, despre cum a schimbat-o aceasta experienta si despre numele copilului.

 




Pentru ca viitorul tatic nu doreste sa afle sexul copilului decat la nastere, nici Nicole Richie nu cunoaste daca vor avea fetita sau baietel.

Actrita declara insa ca daca ar fi fost dupa ea ar fi vrut sa stie, dar respecta insa dorinta viitorului tatic. Bebelusul ar trebui sa vina pe lume la inceputul lunii ianuarie a anului viitor.

Nici despre casatorie cuplul nu ofera detalii. Actrita declara ca intr-un final vor face si acest pas dar pentru moment considera ca a fost un an destul de incarcat de evenimente.

Nicole povesteste ca atunci cand a descoperit ca este insarcinata nu i-a venit sa creada si au fost necesare 5 teste de sarcina ca sa se convinga.

Prietenul sau, Joel Madden in varsta de 28 a aflat vestea ca va fi tatic prin telefon deoarece acesta se afla in Europa in turneu.

Pe parcursul sarcinii, Nicole a petrecut foarte mult timp cu familia si a realizat cat de importanta este familia in aceste momente.

Numele copilului este o problema in acest moment pentru ca se pare ca Nicole Richie si Joel Madden nu reusesc sa se puna de acord.

In schimb, se pare ca viitorul bunic, celebrul Lionel Richie, tatal lui Nicole are pregatite o sumedenie de nume pentru nepotelul sau nepotica sa.

Gabriela Hotareanu

Redactor Copilul.ro

28 Noiembrie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre