Nicole Kidman a pierdut copilul in urma unei sarcini ectopice

/ / Modificat: 2007-11-20
Nicole Kidman a pierdut copilul in urma unei sarcini ectopice





 




Actrita de la Hollywood, Nicole Kidman a negat ca a pierdut copilul sau cu actorul Tom Cruise, insistand ca remarcile ei initiale au fost interpretate gresit si i-au minimalizat durerea suferita in timpul celor doua sarcini, relateaza Medindia.

Actrita dezvaluise inainte ca a pierdut doi copii in timpul casniciei sale cu Cruise. Ea a adaugat ca a suferit o pierdere de sarcina la 23 de ani care a dus la decizia cuplului de a adopta o fetita, Isabella, si un baietel, Connor.

Totusi, in noul interviu, Kidman a declarat ca a pierdut primul ei copil in urma uneisarcini ectopice– o afectiune in care embrionul incepe sa se dezvolte in tuburile falopiene in loc de uter.

"S-a inteles gresit. Am suferit o pierdere de sarcina la sfarsitul casniciei – dar am avut o sarcina ectopica la inceputul casniciei. A fost extraordinar de traumatic pentru mine." Nicole a recunoscut de asemenea ca din momentul in care s-a casatorit cu Cruise "voiam sa am copii".

In ceea ce priveste casnicia ei actuala, actrita spune ca spera sa aiba un copil cu noul ei sot, cantaretul de muzica country Keith Urban, dar a adaugat: "Ce va fi va fi. Totul este in mainile lui Dumnezeu."

Alina Sica

Redactor Copilul.ro

20 Noiembrie 2007



Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre