Nadia Comaneci, criticata dur dupa ce a postat o imagine cu fiul sau pe internet: "Asa iti educi tu copilul"

/ / Modificat: 2023-06-18
Nadia Comaneci, criticata dur dupa ce a postat o imagine cu fiul sau pe internet:

Nadia Comaneci este o mamica tare mandra. Fiul sau Dylan a implinit de curand 17 ani, iar de ziua lui fosta sportiva si sotul sau au decis sa ii faca un cadou pe care adolescentul si-l dorea enorm: o motocicleta Harley Davidson.

Cei trei au plecat recent si intr-o vacanta la Berlin, de unde Nadia a postat o imagine pe internet cu intreaga familie. In fotografie Dylan apare cu o bere in mana, desi este inca minor. Acest detaliu a atras atentia internautilor, care i-au atras imediat atentia Nadiei Comaneci. 

„Sunteti frumosi toti, dat totusi asa iti educi copilul?”, a spus un internaut, potrivit ziare.com.

In SUA, restrictiile privind consumuml de alcool pentru minor sunt foarte stricte, la fel ca in Germania. Acolo un minor poate sa consume de la 14 ani bere si vin (in prezenta tutorelui dvs. legal), varsta de 16 ani pentru bere si vin, 18 ani pentru bauturi spirtoase.

Nadia vrea sa isi aduca fiul in Romania

Nadia a marturisit ca isi doreste foarte mult ca fiul ei sa vina si in Romania, tara sa natala, pentru a-i arata apartamentul din Onesti, dar si sala de gimnastica de la Deva. 

„El a mai fost in Romania doar cand era foarte mic. Acum as vrea sa merg cu el in locurile in care am copilarit. Sa vada apartamentul din Onesti, sala de la Deva dar si in alte locuri frumoase din tara. Ori de cate ori am posibilitatea ii povestesc despre Romania. Mi-a spus ca este nerabdator sa vina. Mama mi-a spus deja ca-l va astepta cu toate bunatatile posibile”, a spus Nadia Comaneci.

  • Surse: ziare.com, ego.ro, romaniatv.net
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nadia comaneci Mama si fiu Educatie baieti

Articole recomandate

Citeste si despre