Motivul pentru care Marina Voica nu a vrut sa aiba copii. Ce spune despre aceasta decizie, la 87 de ani

/ / Modificat: 2024-04-05
Motivul pentru care Marina Voica nu a vrut sa aiba copii. Ce spune despre aceasta decizie, la 87 de ani

 

Marina Voica este una dintre cele mai longevive artiste din Romania. Aceasta are o poveste de viata impresionanta, a fost casatorita de doua ori, insa nu a avut niciodata copii. Ce spune, la 87 de ani, despre decizia de a nu deveni mama. 

Marina Voica si-a parasit primul sot pentru al doilea

De-a lungul timpului, Marina Voica a incantat publicul cu muzica ei, iar pe plan personal a dus o viata intensa. A fost casatorita mai intai cu un barbat pe nume Marcel Voica, al carui nume de familie l-a pastrat. Intr-un interviu acordat recent, artista a povestit ca sotul ei provenea dintr-o familie simpla si nu intelegea talentul ei. Atunci cand a aparut in viata ei Viorel Teodorescu, l-a parasit pe primul sot. Artista de origine rusa a fost casatorita cu Teodorescu timp de 19 ani, insa nu au avut niciodata copii. 

”A venit alt om care a fost un barbat adevarat, puternic, fermecator, nu am putut sa-i rezist. Ce curaj am avut sa parasesc apartamentul de pe Calea Victoriei, asta numai eu puteam sa o fac si o rusoaica. O romanca nu, e foarte cerebrala. Au supt din laptele mamelor o anumita educatie, una foarte buna. Daca stau sa ma gandesc, nu puteam sa stau cu Marcel. Prea mare diferenta era totusi. (...) El nu stia ca eu aveam talent. Era foarte capabil, dar nu aveam nimic in comun. Si cand a venit Viorel, tot din familie intelectuala, e cu totul altceva. Noi eram ca doi prieteni, nu ne saturam sa vorbim de orice. Asa imi lipseste…”, a povestit Marina Voica, in podcastul ”Altceva cu Adrian Artene”. 

De ce nu si-a dorit copii

Artista a spus, intr-un alt interviu, ca nu ar fi fost o mama buna, pentru ca este foarte individualista. Acesta a fost motivul pentru care nu a adus pe lume copii, dar a contribuit si faptul ca vedea multe exemple nefericite in jur. Ajunsa la 87 de ani, vaduva si singura, artista nu regreta decizia de a nu aduce pe lume mostenitori. 

”Nu regret (n.r. ca nu a avut copii). De ce sa regret ceva ce candva n-am vrut? Eu stiu ce fel de copil aveam? La ce exemple de prieteni cu copii aveam. Foarte fericiti unii si nefericiti altii. Nu cred ca eram o mama… Sunt foarte exclusivista. Dupa ce il alaptezi, stii cum creste, tot sub ochii tai, e al tau totul si la un moment dat creste, pe urma invata sa nu te mai respecte, si sufeream si bineinteles, daca era baiat era catastrofa. Daca era un baiat cine stie cu ce ticaloasa ajungea si isi batea joc de el. In tot sunt posesiva”, a afirmat Marina Voica, intr-un interviu mai vechi. 

FOTO: colaj Facebook

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cantareata

Articole recomandate

Citeste si despre