Laura Cosoi, gest sfasietor in ziua in care mama ei ar fi implinit 83 de ani: „Ultima cafea acasa la mama...”

/ / Modificat: 2024-01-19
Laura Cosoi, gest sfasietor in ziua in care mama ei ar fi implinit 83 de ani: „Ultima cafea acasa la mama...”

Ziua de 18 ianuarie a fost coplesitoare pentru Laura Cosoi. Mama ei, regretata Ligia Cosoi, care s-a stins din viata in urma cu o luna, ar fi implinit 83 de ani. Aceasta fusese diagnosticata cu cancer, in 2008, si din pacate, a incetat din viata la finele anului trecut.

Laura Cosoi avea o relatie extraordinara cu mama ei. Actrita a vrut sa se simta mai aproape de cea care i-a dat viata, asa ca pe 18 ianuarie a vizitat casa parinteasca, in care a locuit mama ei pana in ultima clipa. A baut ultima cafea pe terasa si a impartasit cateva amintiri dragi cu mama sa.

„Ultima cafea acasa la mama. De ziua ei. Fara ea…”, a impartasit actrita.

Laura Cosoi a gasit, printre cartile mamei sale, o fotografie de la ziua de nastere a Ritei, fiica cea mica a actritei:

„Ziua Ritei, 1 an, la muzeul Antipa, cand ne gandeam ca va fi o vizita relaxanta, dar ea a inceput sa mearga singura si sa descopere lumea. Eram deja epuizate la final! Mama mi-a facut poza si am gasit-o printre carti. Era printre momentele ei preferate”, a scris actrita.

laura cosoi si fiica ei cea mica, rita

Cateva ore mai tarziu, Laura Cosoi a postat, pe Instagram, un videoclip emotionant, de la ultima zi de nastere a mamei sale.

„Te iubim, mami din lumina”, a scris actrita.

In urma cu cateva zile, cand inca se afla in vacanta alaturi de familie, Laura Cosoi marturisea ca se teme de cum va fi cand se va intoarce acasa. Actrita spunea ca nu stie cum sa faca sa traiasca fara mama ei si ca ii este greu sa gestioneze pierderea, in special in momentele de singuratate.

„Imi este foarte teama de cum va fi cand o sa ma intorc acasa…Foarte greu gestionez, chiar si la departare, momentele de singuratate… Nu stiu cum sa fac sa traiesc fara ea. Ma doare ca nu m-a pregatit si pentru acest moment… mama”, scria Laura Cosoi in urma cu o saptamana.

Insa viata trebuie sa mearga mai departe pentru actrita, care este insarcinata pentru a patra oara. Laura Cosoi si sotul ei, Cosmin Curticapean, mai au trei fetite: Rita, in varsta de 5 ani, Vera, in varsta de 3 ani, si mezina Lara, de un an si jumatate.

  • Surse: viva.ro, spynews.ro, instagram.com
  • Foto: Instagram Laura Cosoi, Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi Laura cosoi mama

Articole recomandate

Citeste si despre