Mirela Vaida, dezvaluiri dureroase despre lupta cu infertilitatea. A pierdut doua sarcini

/ / Modificat: 2020-11-23
Mirela Vaida, dezvaluiri dureroase despre lupta cu infertilitatea. A pierdut doua sarcini

Mirela Boureanu a facut dezvaluiri dureroase despre lupta pe care a dus-o cu infertilitatea. Pana sa reuseasca sa ramana insarcinata pentru prima ora, prezentatoarea TV a pierdut doua sarcini. Cu toate acestea, vedeta nu s-a dat batuta pana nu si-a indeplinit visul de a deveni mama. Acum, Mirela Boureanu Vaida este tare mandra de cei trei copii ai sai.  

"Da, eu mi-am dorit foarte mult copii si, intr-adevar, primele doua sarcini au fost pierdute, insa partea buna este ca, atunci cand pierzi o sarcina, inseamna ca poti sa ramai insarcinata. Femeile trebuie sa inteleaga ca astazi, din cauza stresului si a modului de viata, din cauza poluarii si a ceea ce mancam, ne luptam cu o afectiune numita infertilitate. In momentul in care tu ramai insarcinata, dar pierzi sarcina, din varii motive, inseamna ca un prim pas a fost facut, inseamna ca tu poti sa ramai insarcinata, si asta e cel mai important lucru. Sunt sarcini toxice, pentru corp, pe care el le respinge, sunt sarcini extrauterine, asa cum am avut si eu una, si era foarte periculoasa.

Dumnezeu stie foarte bine ce sa ne dea si poate ca acele doua pierderi de sarcina pentru mine au fost niste pregatiri. Pentru ca mi-am dat seama cat de mult imi doresc copii si ca, dupa ce i-am avut pe primul si pe al doilea, nu m-am gandit o secunda ca nu mi l-as dori pe al treilea. Devin si mai mari dragostea pentru copii si dorinta de a avea o casa plina dupa ce tu nu poti sa duci doua sarcini. Corpul selecteaza natural ce e sanatos  pentru  tine si ce  nu. 

Daca trupul meu a respins doua sarcini, inseamna ca ele nu erau bune. Si atunci am primit acest lucru asa, am fost si mi-am facut niste controale mai amanuntite, mi-am dat seama ca nu e nicio problema la mine si ca a fost doar destinul. M-am dus cu credinta inainte, am trecut peste asta si iata dovada, am nascut 3 copii in 4 ani, toti pe cale naturala, alaptati exclusiv pana la 6 luni. Nu a fost usor, dar este ceea ce eu mi-am dorit foarte mult si, daca ar fi sa o iau de la capat, as face la fel", a marturisit Mirela Boureanu Vaida, intr-un interviu pentru viva.ro. 

Articole recomandate

Citeste si despre