Mirela Vaida, despre copilaria ei: "Bataia era rupta din rai"

/ / Modificat: 2020-06-29
Mirela Vaida, despre copilaria ei:

Mirela Boureanu Vaida, mama a trei copii, a facut recent marturisiri despre copilaria sa. Prezentatoarea TV a dezvaluit ca in copilarie primea pedepse de la parinti si chiar cate o corectie fizica: "Bataia era rupta din rai".

Cu toate acestea, Mirela Vaida le multumeste parintilor pentru educatia pe care i-au oferit-o si pentru omul care a ajuns astazi. 

Mirela Vaida a marturisit ca nu era un copil foarte cuminte, ba chiar foarte neastamparata. Avea doar cativa ani cand uita sa se mai intoarca acasa, petrecea mult timp pe afara, iar cand se intorcea avea zgarierituri sau era batuta de alti copii. Pentru nazbatiile ei, vedeta primea cate o corectie de la mama sa, care „nu dadea mult, dadea exact cat trebuie si unde trebuie”.

„Eram descurcareata, ma aducea foamea acasa, veneam zgariata pe fata, veneam batuta. (...) Aventuri am avut tot timpul pentru ca  am fost un copil nelinistit. Un copil care pleca seara si venea dimineata. Nu stiam pe unde umblu, pe unde vin. Parca nici lumea nu era asa de stresata. Ai mei nu isi faceau probleme daca nu vin ca stiau ca pe undeva, prin vecini, lumea stie de mine”, a marturisit vedeta.

"Da, (o bateau parintii n.r) pe vremea mea era legal si, cumva, a fost bine. Era vorba aia, unde da mama creste si mama nu dadea mult, dadea exact cat trebuie si unde trebuie. Noi am crescut in sistemul vechi undeva, in sistemul clasic romanesc", a explicat Mirela Vaida intr-un interviu la Antena Stars. 

Acum, cu cei trei copii ai sai, vedeta a marturisit ca nu si-ar lovi niciodata copiii, dar uneori mai tipa la ei. 

La 3 ani am discutii cu fiica-mea despre haine, despre fite

"Nu pot, nu ma lasa nici sufletul, e alta educatie, pentru ca astia sunt alt gen de copii. Ce pot sa mai fac e sa tip ca atat mi-a mai ramas si sa ii trimit in camera lor sau sa ii pedepsesc sa nu le dau, nu stiu, desene, jucarii. Nu mai merge ca pe vremea noastra pentru ca sunt altfel copiii crescuti. Sunt destul de emancipati, au replici, iti da peste gura prin replica, ti-o intoarce. La 3 ani am discutii cu fiica-mea despre haine, despre fite, despre ce vrea sa faca, despre ce nu are chef sa faca"

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre