Mihai Morar a declansat isterie pe internet, dupa ce a postat o fotografie cu fiica lui in carucior

/ / Modificat: 2023-08-17
Mihai Morar a declansat isterie pe internet, dupa ce a postat o fotografie cu fiica lui in carucior

Mihai Morar, aflat in vacanta cu familia, a profitat de ocazie pentru a publica instantanee pe internet. Omul de radio are de-a face insa si cu numeroase critici, iar recent a simtit nevoia sa le dea explicatii celor care il urmaresc in mediul online, dupa ce a primit un val de comentarii. Morar, sotia lui si cele trei fiice ale lor au mers de curand intr-o vacanta la Budapesta. Printre fotografiile pe care le-a postat pe internet se numara si una cu Roua, mezina familiei, in carucior.

Imaginea a creat isterie pe conturile de socializare ale omului de radio. Au existat multe voci care au sustinut ca Roua ar fi prea mare pentru a mai fi transportata in carucior. Mihai Morar a simtit nevoia sa le dea o replica celor care l-au pus la zid si a explicat de ce inca mai foloseste acest mijloc de transport pentru fetita lui.

Mihai Morar a spus ca Roua este genul de copil foarte activ, care consuma foarte multa energie pe parcursul unei zile. In vacanta insa, atunci cand se plimba foarte mult, oboseste, iar cand i se face somn, caruciorul pe masura ei cu pozitie de somn este de mare ajutor. Mai mult, omul de radio a mai povestit ca atunci cand sunt in vacanta, se intampla sa mearga chiar si 13-14 kilometri pe jos, ceea ce pentru un copil mic este foarte obositor.

Roua a implinit recent 4 ani, iar parintii ei i-au organizat o petrecere pe cinste, cu personajele ei favorite: gasca Zurli. Mihai Morar si sotia lui, Gabriela, mai au impreuna doua fete gemene, care au absolvit recent gimnaziul. Adolescentele au acum 14 ani, fiind o diferenta de varsta de 10 ani intre ele si sora lor mai mica.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Internet Fotografie copii

Articole recomandate

Citeste si despre