Mihai Albu sufera enorm dupa pierderea mamei sale: "61 de ani am stat cu mama. De la ea am mostenit blandetea"

/ / Modificat: 2023-10-12
Mihai Albu sufera enorm dupa pierderea mamei sale:

Mihai Albu trece prin momente grele. Designerul nu poate trece peste pierderea mamei sale, iar recent a marturisit ca ii este foarte greu fara ea.

Invitat la emisiunea La Maruta, creatorul a privit nostalgic la imagini din arhiva in care era alaturi de mama sa, care s-a stins la aproape 96 de ani. 

"De toate s-au intamplat, ca la varsta asta. Multe, ba a cazut. 61 de ani am stat cu mama. A fost in preajma mea atata timp. Nu pot sa spun ca a fost un soc, dar am facut tot ce am putut. A fost activa pana nu demult. Era foarte prezenta. Cu plimbatul mai putin, orice deplasare era o aventura. Am mostenit de la mama mea blandetea."

La inmormantare au fost si Iulia Albu si fiica lui Mihai Albu, Mikaela, iar Mihai Albu spune "a fost foarte frumos din partea ei."

Care au fost ultimele cuvinte ale femeii

„Ultimul cuvant pe care mama mi l-a zis a fost ca este bine. Starea sa de sanatate a inceput sa se degradeze de aseara si sa se simta foarte rau pentru ca ieri cand am fost la ea a fost bine si astepta sa revina acasa. Aseara ea a fost intubata si pusa la aparate si cam asta a fost. Mama a murit astazi la 14:15. Avea 95 de ani si jumatate”, a declarat Mihai Albu pentru Click!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mihai albu

Articole recomandate

Citeste si despre