Marturia mamei Andreei Balan despre cosmarul prin care a trecut fiica sa

/ / Modificat: 2019-04-01
Marturia mamei Andreei Balan despre cosmarul prin care a trecut fiica sa

Andreea Balan a trecut prin clipe de groaza dupa ce a devenit mama pentru a doua oara. Cantareata a facut stop cardio-respirator si a fost resuscitata.

Dupa operatia de cezariana, ea a suferit alte doua interventii chirugicale in doar doua saptamani.

Mama Andreei Balan isi aminteste cu durere de acele momente, mai ales ca a aflat de la o prietena a fiicei sale ce s-a intamplat in timpul nasterii.

"George a vrut sa ma menajeze si nu mi-a zis ce s-a intamplat. Eu eram la locul de joaca cu Ella. M-a sunat la 22:30 o colega de-a Andreei, dupa ce presa vuia. A fost foarte dureros. L-am sunat pe George imediat. El mi-a zis ca o sa fie bine, m-a incurajat, desi nici el nu stia bine despre ce era vorba. Mi-a zis <<Andreea se va trezi, doctorii m-au asigurat ca va fi bine.>> Eu am aflat totul dupa ce am culcat-o pe Ella, ultima. Toata tara stia, numai eu nu stiam. Eu stateam linistita, stiam ca totul e in regula la spital. Nu dorim nimanui sa treaca prin ce am trecut noi. Nu dramatizam, dar a fost greu", a povestit mama Andreei Balan, intr-un filmulet de pe canalul de Youtube al cantaretei, despre momentele dramatice prin care a trecut in ziua in care singura ei fiica a fost la un pas sa-si piarda viata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan operatii

Articole recomandate

Citeste si despre