Kim Kardashian va mai avea un copil. De ce a ales alta mama surogat

/ / Modificat: 2019-01-04
Kim Kardashian va mai avea un copil. De ce a ales alta mama surogat

Kim Kardashian asteapta cel de-al patrulea copil, un baietel care va veni pe lume in luna mai, cu ajutorul unei mame surogat, potrivit revistei People. 

Acesta va fi al doilea copil al cuplului Kardashian - West adus pe lume de o mama surogat, dupa micuta Chicago, nascuta anul trecut in ianuarie.

Kim, in varsta de 38 de ani, nu mai poate duce o sarcina la bun sfarsit din motive medicale, fiind diagosticata cu o Placenta Accreta in timpul celei de-a doua sarcini (o complicatie care poate provoca hemoragii severe).

Chiar si asa, Kim a declarat mereu ca vrea o familie numeroasa, cu doua fetite si doi baietei, iar visul i s-a implinit. Cei doi viitori parinti sunt extrem de incantati, iar Kim face, deja, planuri de amenajare a camerei bebelusului, dar si pentru baby shower, petrecere care va avea loc cu putin timp inainte de venirea pe lume a baietelului.

De ce a apelat la alta mama surogat

Desi au fost foarte incantati de femeia care le-a adus pe lume cel de-al treilea copil, de data aceasta, Kim si sotul sau au apelat la o alta mama purtatoare.

Dar nu din cauza unor presupuse divergente, ci pentru ca femeia care a nascut-o pe Chicago este insarcinata cu propriul copil.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kim kardashian Al patrulea copil Mama surogat Baietel

Articole recomandate

Citeste si despre