Laura Cosoi a aflat numele celui de-al patrulea copil cu doi ani inainte sa ramana insarcinata: "Dumnezeu e mare"

/ / Modificat: 2024-04-02
Laura Cosoi a aflat numele celui de-al patrulea copil cu doi ani inainte sa ramana insarcinata:

 

Laura Cosoi a marturisit ca a aflat cu doi ani inainte sa ramana insarcinata care va fi numele copilului sau. Actrita a marturisit ca a visat ca va avea un al patrulea bebelus si de atunci stie numele si sexul copilului. 

„Sigur ca stiu, pentru ca sarcina este foarte avansata, dar ma amuza faptul ca eu am stiut inca de acum doi ani ce va fi, pentru ca acest bebelus mi-a aparut intr-un vis, mi-a spus ca va veni pe lume, dar si-a spus si numele, asa incat n-am avut prea mare bataie de cap sa alegem numele. Nu am spus public ce va fi, pentru ca nici fetitele nu stiu inca si urmeaza sa le pregatesc o surpriza!”, a declarat Laura Cosoi pentru Viva.

In momentul in care a aflat ca este insarcinata, Laura nu a fost deloc surprinsa, pentru ca ea stia ce va urma. Ea si partenerul sau de viata si-au dorit dintotdeauna o familie numeroase, iar dorinta lor s-a indeplinit. 

„Normal ca ne asteptam, pentru ca ne-am dorit acest copil foarte mult, n-am stiut ca se va si intampla atat de repede, mai ales intr-o perioada foarte grea a vietii mele, dar Dumnezeu e mare si stie exact cand e bine sa se intample anumite lucruri. Pentru noi, in momentul asta, e o mare binecuvantare si o bucurie ca bebelusul este sanatos si iata ca, la vara, familia noastra va avea bratele si mai incapatoare!”, a mai spus actrita.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi copil Vedete copii Insarcinata Al patrulea copil

Articole recomandate

Citeste si despre