Iulia Albu, marturisire tulburatoare despre relatia cu propriii parinti. Nu si-a putut stapani lacrimile

/ / Modificat: 2023-12-15
Iulia Albu, marturisire tulburatoare despre relatia cu propriii parinti. Nu si-a putut stapani lacrimile

Iulia Albu apare de ani buni la televizor, iar cei care o urmaresc stiu cateva lucruri despre ea. Odata cu participarea la emisiunea „America Express”, telespectatorii au putut afla insa si detalii mai personale despre criticul de moda. Iulia Albu nu a ezitat sa isi arate latura sensibila in show, iar competitia a scos din ea emotii puternice.

Cu putin timp inainte ca echipa formata din Iulia si iubitul ei, Mike, sa fie eliminata din competitie, concurentii au primit scrisori de incurajare de la familii. Iulia Albu s-a emotionat pana la lacrimi cand a citit cuvintele scrise de mama iubitului ei. Cu aceasta ocazie, a marturisit ca mama lui Mike este ca o mama pentru ea si ca nu a avut o relatie foarte buna cu parintii ei. Criticul de moda a povestit, in trecut, ca relatia cu parintii ei s-a deteriorat in perioada in care ea a ales sa se casatoreasca cu Mihai Albu. In emisiunea de la Antena 1, vedeta a plans de emotie si a spus ca ii pare rau ca nu a fost un copil pe care parintii sai sa il poata iubi.

„Sunt Iulia Albu si nu-mi este frica sa recunosc ca parintii nu sunt mandri de mine. Acesta este probabil un gand cu care va trebui sa traiesc toata viata. Sunt Iulia Albu si mi i-as dori aproape, chiar daca nu aplauda alegerile pe care le fac. Cred ca nimic si nimeni pe aceasta lume nu ar trebui sa te tina departe de ceea ce iubesti. Si imi asum. Sunt Iulia Albu si in acest Craciun imi doresc sa-mi imbratisez parintii”, scria criticul de moda pe retelele de socializare, in urma cu ceva timp.

Vedeta a povestit in trecut ca mama si tatal sau nu au fost de acord cu relatia ei cu Mihai Albu, care era cu aproape 20 de ani mai in varsta decat ea. Parintii isi doreau altceva pentru ea si nici nu au venit la nunta, dupa cum a spus tot Iulia Albu.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Iulia albu Parinti si copii

Articole recomandate

Citeste si despre