Iulia Albu il acuza pe Mihai Albu ca a pus-o in pericol pe fiica lor de Revelion

/ / Modificat: 2021-01-08
Iulia Albu il acuza pe Mihai Albu ca a pus-o in pericol pe fiica lor de Revelion

Iulia Albu si fostul sau sot au pornit un nou scandal. Dupa ce Mihai Albu a acuzat-o pe Iulia ca nu il lasa sa isi vada fiica, se pare ca aceasta revenise la sentimente mai bune si a lasat-o pe Mikaela sa petreaca Revelionul alaturi de tatal sau. 

Acum insa, Iulia vine cu acuzatii grave la adresa lui Mihai. Ea spune ca designerul nu a avut grija de fiica lor de Revelion si a pus-o in pericol pe micuta. 

Mihai Albu ar fi dus-o pe Mikaela in casa unui vecin, unde s-a distrat alaturi de mai multe persoane. Nimeni nu a mai tinut cont de masurile de protectie, impuse de pandemie.

"Astazi simt nevoia sa impartasesc ceva cu voi. Azi noapte am aflat ca fiica mea a participat, aflandu-se in perioada stabilita de instanta in grija tatalui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatalui ei la care au participat in total 9 persoane. Intr-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat masca. Acesti oameni au considerat ca este in regula sa calce in picioare toate normele legale, punand in pericol atat propria sanatate cat si a copiilor lor.

Fostul meu sot a pus in pericol sanatatea fiicei mele in perioada dispusa de instanta ca fiind in grija lui, in mod constient si voluntar. Astazi voi fi in instanta pentru a imi apara dreptul legal de a ma simti in siguranta. Asta dupa ce prima instanta a decis ca este normal sa glumesti pe un post tv cu acoperire nationala ca ti-ai fi dorit sa ai un pistol la intalnirea cu mama copilului tau, viitorul ei sot si in prezenta Mikaelei.

Si dupa multe alte povesti urate pe care INCA ma incapatanez sa nu le fac publice. Da! Imi este FRICA de acest om pe care si eu l-am vazut atatia ani cum il vedeti si voi, pana in clipa in care s-a transformat intr-un monstru. Si stiu foarte bine de ce a fost si este capabil. Dupa aceea, fiica mea si cu mine vom merge sa ne testam. 

”Dumnezeu sa ne ajute", a scris Iulia Albu pe Facebook. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre