Eva Maruta, o adevarata profesionista pe platourile de filmare! Andra si Catalin Maruta sunt mandri de fiica lor

/ / Modificat: 2024-01-04
Eva Maruta, o adevarata profesionista pe platourile de filmare! Andra si Catalin Maruta sunt mandri de fiica lor

Eva Maruta a debutat in actorie la doar 8 ani, obtinand rolul principal in comedia „Tati part-time”, care ruleaza deja in cinematografe. Avanpremiera filmului a avut loc la finele anului trecut, iar fiica Andrei si a lui Catalin Maruta a tinut, cu aceasta ocazie, un discurs emotionant.

„Pentru mine, filmul acesta este o parte din inima mea si a fost o experienta de neuitat”, a spus Eva Maruta, care a fost sustinuta de langa scena de Andra.

Dupa discurs, Eva a sarit in bratele mamei sale.

Actorul George Ivascu, surprins de profesionalismul Evei Maruta de pe platourile de filmare

„Tati part-time” este o comedie romaneasca ce urmareste relatia dintre Iustin, interpretat de actorul Alex Bogdan, un avocat tanar al carui viitor promitator este dat peste cap de o vizita neasteptata a finei lui, Maya, rol jucat de Eva Maruta.

Din distributia filmului mai fac parte Doina Teodoru, Raluca Aprodu, Nelu Cortea, Mihaela Teleoaca, precum si George Ivascu, care a ramas impresionat de Eva Maruta. Acesta a marturisit, pentru EGO.ro, ca de cand a vazut-o pe cea mica pe platourile de filmare, si-a dat seama imediat ca are sanse mari sa devina una dintre tinerele actrite de succes din Romania.

„Eva are acest absolut minunat spirit ludic. Ea pur si simplu intra cum s-ar zice in pielea personajului pentru ca are o bucurie anume. Bucurie pe care o admir la ea foarte tare pentru ca stie care este regula jocului, dar in acelasi timp, ca un mare fotbalist, stie regula jocului, dar ii place sa se joace”, a explicat George Ivascu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Andra maruta Andra fetita

Articole recomandate

Citeste si despre