„Are deja aere si figuri de mega-star!” Eva Maruta, criticata dur pe retelele sociale dupa lansarea filmului „Tati part-time”

/ / Modificat: 2024-01-11
„Are deja aere si figuri de mega-star!” Eva Maruta, criticata dur pe retelele sociale dupa lansarea filmului „Tati part-time”

Eva Maruta calca deja pe urmele celebrilor sai parinti! La doar 8 ani, fiica Andrei si a lui Catalin Maruta a obtinut rolul principal in filmul de comedie „Tati part-time". Daca de la ecgipa de productie si de la colegii de platou Eva a primit numai laude cu privire la profesionalismul sau, de la cei care au vizionat (sau nu) filmul, fata a primit, in mare parte, critici dure si chiar jigniri.

Recent, echipa de productie a hotarat sa ii pregateasca micutei Eva o surpriza speciala, pentru tot ce a facut in filmul „Tati Part-Time". Ca o recunoastere a efortului sau, colegii i-au oferit o pereche de adidasi personalizati, iar Eva a fost extrem de impresionata de gestul acestora. Momentul a fost surprins de Bromania, care a postat clipul pe TikTok. Nu s-a asteptat la avalansa de comentarii negative din partea internautilor, care au spus despre Eva ca este o „fitoasa" si ca „are aere de diva".

La fel de rautacios au reactionat unii si la clipul de la avanpremiera filmului:

  • „Ce copil rasfatat!";
  • „Prea multa zarva pentru nimic";
  • „Multa, foarte multa atentie!";
  • „Sunt alti copii mult mai straluciti, nici nu cred ca s-a facut casting. A fost aleasa direct pentru ca e fiica unor vedete";
  • „I-a luat Maruta toata copilaria, fetita asta are deja aere si figuri de mega-star. Nu-i sta bine deloc” - au mai comentat si altii in online.

Cum a reactionat Catalin Maruta dupa ce fiica lui a fost criticata pentru rolul din filmul „Tati part-time”

Rautatile internautilor au ajuns, bineinteles, la urechile lui Catalin Maruta si ale Andrei. Prezentatorul tv a tinut sa le raspunda celor care ii jignesc fiica, printr-un mesaj pe retelele de socializare:

„Nu vei reusi niciodata”, „Esti praf”, „Lasa-te de meserie” Cine nu a auzit macar o data genul acesta de comentarii menite numai sa raneasca, sa distruga increderea de sine? Ca adulti, sa zicem ca ne-am obisnuit si, cu putin efort, sa nu le ascultam (intotdeauna). Din pacate, pot taia niste aripi cand ele sunt adresate unui copil care abia incepe sa viseze si crede ca totul este posibil. Ca parinti sau nu, de fapt - ca oameni, suntem datori sa reactionam la aceste derapaje. Nu e suficient sa ne intristam din cauza faptului ca exista rautate in lume, firesc este sa ne incurajam unii pe altii, sa vorbim cand avem ceva constructiv de spus - chiar si o critica, sa nu jignim fara sens. Mai presus de tot, suntem datori sa ne protejam si sa ne sustinem copiii.", a scris Maruta, pe Facebook.

  • Surse: dcnews.ro, click.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andra maruta Andra fetita

Articole recomandate

Citeste si despre