Irina Columbeanu a dat lovitura in America. Din ce face mii de dolari la doar 15 ani

/ / Modificat: 2023-04-19
Irina Columbeanu a dat lovitura in America. Din ce face mii de dolari la doar 15 ani

Irina Columbeanu face bani frumosi la doar 15 ani. Chiar tatal sau, Irinel Columbeanu a marturisit ca este tare mandru de fiica lui, care a ajuns sa castige mii de dolari din picturile pe care le face. 

Irina invata in America si are rezultate excelente la invatatura. In plus, ea este pasionata de atletism, dar si de pictura. Recent, ea a vandut un tablou cu nu mai putin de 3000 de dolari. 

Aceasta nu ar fi singura operă de artă pe care o vinde tânăra, dar cu siguranță este cea mai bine plătită, așa cum a mărturisit tatăl ei.

”Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca. Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, a declarat fostul milionar pentru impact.ro.

Irina Columbeanu se pregateste sa ia permisul de conducere

Pe langa antrenamentele de la atletism, scoala si pictura, Irina va implini in curand 16 ani si se pregateste sa ia permisul de conducere. 

”A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani”, a mai declarat fostul milionar pentru sursa menționată.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Copii celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre