Imaginile care au cucerit internetul! Tiago, fiul lui Adi Mutu, s-a fotografiat alaturi de Cristiano Ronaldo

/ / Modificat: 2024-05-22
Imaginile care au cucerit internetul! Tiago, fiul lui Adi Mutu, s-a fotografiat alaturi de Cristiano Ronaldo

 

 

Tiago, fiul lui Adrian Mutu, si-a implinit visul de a-l intalni pe Cristiano Ronaldo, castigatorul a 5 Baloane de Aur. Adi Mutu a declarat ca a facut tot posibilul pentru ca aceasta intalnire sa aiba loc, dupa ce fiul sau si-a dorit enorm acest lucru la aniversarea de 7 ani.

Adrian Mutu si Tiago au calatorit in Arabia Saudita, unde s-au intalnit cu Ivan Rakitic, fostul star al Barcelonei, acum jucator la Al Shabab. In final, antrenorul a reusit sa ii indeplineasca dorinta lui Tiago, intalnindu-l pe Ronaldo, fotbalistul sau preferat.

„Vizitand Arabia Saudita, azi am ajuns la Al Nassr. Cand fiul meu Tiago a implinit 7 ani i-am promis, ca daca va fi un baiat ascultator, o sa-l duc sa se intalneasca cu legenda Cristiano Ronaldo. Astazi, visul a devenit realitate. Iti multumesc, prietene, pentru generozitate! De asemenea, tot azi vom vedea impreuna derby-ul dintre Al Nassr si Al Hillal”, a scris Adrian Mutu in descrierea postarii de pe Instagram.

Adrian Mutu, tata a patru copii

Adrian Mutu are patru copii cu trei femei diferite. Primul sau copil, Mario, a venit pe lume in urma casatoriei cu Alexandra Dinu. Ulterior, din relatia cu Consuelo Matos Gomez, fotbalistul a devenit tata a doua fete, Maya si Adriana. Mezinul familiei este Tiago, baietelul pe care il are cu Sandra Bachici.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Copii de celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre