Hotarare neasteptata luata de Andreea Antonescu inainte de nastere. Ce se intampla cu fiica ei cea mare

/ / Modificat: 2022-11-17
Hotarare neasteptata luata de Andreea Antonescu inainte de nastere. Ce se intampla cu fiica ei cea mare

Andreea Antonescu a intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru nastere. Artista urmeaza sa aduca pe lume cel de-al doilea copil al ei, tot o fetita. Andreea Antonescu si iubitul ei, Victor Vrinceanu, vor deveni, in scurt timp, parintii unei fetite. Andreea mai are o fiica, din prima casatorie: Sienna a venit pe lume in timpul mariajului dintre artista si afaceristul Traian Spak. In urma cu cativa ani, cei doi au divortat, iar fetita a ramas in grija mamei ei.

Acum, Andreea Antonescu si-a lasat fiica la tatal ei, pentru a se putea ocupa de bebelusul care urmeaza sa vina pe lume. Vedeta si-a petrecut cateva saptamani in America, alaturi de fiica ei, Sienna, inainte de a intra in ultimul trimestru de sarcina. Viitoarea mamica a profitat de acea perioada pentru a putea petrece cat mai mult timp cu fiica sa, inainte de a se intoarce in tara. Andreea a revenit in Romania singura, iar Sienna a ramas la tatal ei, Traian Spak.

Cel mai probabil, artista a luat aceasta decizie pentru a se putea dedica 100% bebelusului care urmeaza sa vina pe lume. Ea si iubitul ei sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru fetita lor, iar recent au facut o sedinta foto, ocazie cu care au dezvaluit si sexul bebelusului.

„Dupa cum bine stiti, imi place sa impartasesc cu voi cele mai importante vesti din viata mea. Eu si Victor Vrinceanu suntem fericiti, emotionati si mandri totodata sa va transmitem ca urmeaza sa fim parintii unei minunatii de fetita! Te asteptam cu nerabdare, iubita noastra”, a scris Andreea Antonescu pe Instagram, in dreptul unei fotografii cu ea si viitorul tatic.

Invitata recent la o emisiune, viitoarea mamica a marturisit ca abia asteapta sa isi cunoasca cea de-a doua fetita si ca a avut parte de o sarcina mai usoara decat isi inchipuia. Vedeta se astepta sa aiba parte de unele dificultati, mai ales ca are deja 40 de ani si a trecut ceva vreme de cand a fost insarcinata pentru prima data. Andreea Antonescu s-a bucurat la maximum de perioada sarcinii, cu atat mai mult cu cat a putut face tot ce si-a dorit, si-a onorat proiectele profesionale si a putut si sa calatoreasca peste Ocean, desi sarcina era foarte avansata.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere al doilea copil Andreea antonescu

Articole recomandate

Citeste si despre