Gradinita groazei din Popesti Leordeni a fost inchisa. Cat plateau lunar parintii

/ / Modificat: 2024-02-17
Gradinita groazei din Popesti Leordeni a fost inchisa. Cat plateau lunar parintii

 

Activitatea centrului educational care pretindea ca este o gradinita privata din Popesti-Leordeni a fost suspendata pe o perioada nedeterminata, dupa ce o educatoare a fost inregistrata in timp ce urla si ameninta copiii. Politistii s-au sesizat din oficiu, in urma relatarilor din presa.

Educatoarea in varsta de 24 de ani, si ea mama, a fost identificata si va fi chemata la audieri pentru a da explicatii privind comportamentul sau, conform Stirilor ProTV. Gradinita privata a fost inchisa vineri din cauza mai multor nereguli, inclusiv absenta analizei de risc la securitate fizica si a casei de marcat, desi incasa plati in numerar. Centrul a primit o amenda de 30.000 de lei in urma unei descinderi efectuate de politistii serviciului de combatere a criminalitatii economice.

In urma investigatiei realizate de Stirile PRO TV, alti parinti au acuzat patronii ca au ascuns comportamentul educatoarei care a traumatizat copiii. Politistii desfasoara o ancheta in rem, invitand parintii sa depuna plangeri.

„Bai, va crap capul!”

Reamintim ca la centrul privat din Popesti Leordeni, care pretindea ca este o gradinita privata, dar nu era acreditata de Ministerul Educatiei, o educatoare a fost filmata in timp ce tipa la copii si ii pedepsea. 

Pagina de Facebook a centrului, acum stearsa, il prezenta ca pe "Happy Ladybug", o gradinita privata.

Femeia a fost inregistrata cu o camera ascunsa, iar in inregistrarea de 4 ore obtinuta de Pro TV, aceasta a jignit incontinuu copiii si i-a amenintat cu violenta fizica. 

Este important de mentionat ca acest centru nu detinea acreditare, iar parintii au fost indemnati sa depuna plangeri.

Educatoare: „Bai, va crap capul astazi. Ma, dobitocul pamantului, unde trebuie sa stai tu? Daca trebuie sa stai langa fata, unde trebuie sa stai? Pune mainile la spate ca-ti dau cu telefonul asta in cap de vezi stele verzi. Daca iti mai aud gura, mototolesc foaia asta si ti-o dau sa o mananci.”

Educatoare: „Ti-am zis sa te potolesti? Ti-am zis sa nu mai faci ca un nebun prin clasa? De ce? De ce nu stai pe amaratul asta de scaun? De ce? Daca te mai ridici de pe scaunul asta, te rup! Ai inteles? Aici incremenesti, pe scaun.

Copil: Vrei sa mergem la doctor? Vrei sa mergem la spital?

Educatoare: Da! Sa-ti duc creierul asta la reparat, poate iti revii.”

Femeia, care teoretic trebuia sa ii invete pe cei mici, a trecut de la tipete la batai cu rigla.

Fara sa aiba cunostinta despre tratamentul oribil la care erau supusi copiii lor in fiecare zi, parintii plateau lunar gradinitei sume cuprinse intre 1.100 lei si 1.600 lei. Mai mult, in cazul in care intarziau sa-si preia copiii, acestia erau taxati cu 25 lei pentru fiecare 30 de minute de intarziere.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scandalos

Articole recomandate

Citeste si despre