O jurnalista a ales un nume de-a dreptul scandalos pentru bebelusul sau pentru a vedea daca este aprobat. Nu se astepta la ce a urmat

/ / Modificat: 2023-09-28
O jurnalista a ales un nume de-a dreptul scandalos pentru bebelusul sau pentru a vedea daca este aprobat. Nu se astepta la ce a urmat

O jurnalista de la un post din Australia, devenita recent mama pentru a treia oara, a decis impreuna cu sotul ei sa supuna unui test institutia care se ocupa de regulile privinde numele copilului. Astfel, a ales „cel mai scandalos nume” pentru a testa reactia autoritatilor.

Kirsten Drysdale a declarat ca a facut asta pentru a testa daca numele de "Metamfetamina e tare" va fi acceptat, sigura fiind ca acesta va fi respins ca „inacceptabil”. Jurnalista a povestit ca telefonul ei a inceput sa sune incontinuu dupa ce numele neobisnuit al bebelusului sau a devenit viral.

Mare le-a fost uimirea celor doi parinti atunci cand au aflat ca „Metamfetamina e tare“ a fost acceptat ca nume pentru fiul lor.  Mai mult decat atat, acum jurnalista si sotul ei trebuie sa schimbe numele copilului, avand in vedere ca in registrul de nasteri ramane pentru totdeauna.

„Este un copil foarte linistit, un baietel frumos, asa ca nu seamana deloc cu un consumator de metamfetamina", a spus mama copilului amuzata.

In final, jurnalista a declarat ca si-a dorit sa testeze daca Registrul NSW al nasterilor, mortilor si casatoriilor va respinge numele copilului pe motiv ca „inacceptabil”. Regulile australiene spun ca un nume de copil nu va fi aprobat daca este ofensator, prea lung, include numere si simboluri sau ar putea fi confundat cu un titlu sau un rang, cum ar fi colonel, sfant, regina sau print.

FOTO: bzi.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume Nume copii Scandalos

Articole recomandate

Citeste si despre