Gina Pistol are de ce sa fie mandra. Josephine e „fata mamei”

/ / Modificat: 2022-06-28
Gina Pistol are de ce sa fie mandra. Josephine e „fata mamei”

Gina Pistol nu are niciun dubiu ca fetita ei, Josephine, ii seamana foarte bine nu doar fizic, ci si ca temperament si preocupari. Iubita lui Smiley si-a surprins fiica intr-o ipostaza pur si simplu adorabila si a tinut sa impartaseasca imaginile si cu fanii.

Fetita lui Smiley si a Ginei Pistol are un an si trei luni, dar deja are preocupari de om mare. Fericita mamica a surprins-o in cateva fotografii pe care nu s-a putut abtine sa nu le impartaseasca si cu fanii de pe retelele de socializare.

Josephine adora deja sa faca ordine si curatenie, iar asta reiese clar din imaginile postate de Gina pe InstaStory.

„Se vede ca-i fata lu' mama. Este pusa mai tot timpul pe curatenie. Azi a terminat de sters gazonul cu mopul. Apoi, intr-o scurta pauza, a sters si masina. Eu v-am zis ca e fata lu' mama!”, a scris Gina Pistol pe reteaua de socializare.

Nici in aceste imagini noi cu micuta Josephine Gina Pistol nu a lasat sa i se vada fata, ascunzand-o dupa o inima.

De ce o „ascund” Smiley si Gina Pistol pe fetita lor de ochii lumii

Desi se lauda cu ea de cate ori au ocazia, cei doi indragostiti prefera sa ascunda chipul fetitei lor de ochii curiosilor. Gina a explicat, la un moment dat, intr-o postare pe Instagram, de ce au luat aceasta decizie:

„Este alegerea noastra, insa nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider ca nu are sens sa expun copila la toata energia asta dubioasa care bantuie in mediul online”.

Cu cine seamana micuta Josephine

Daca ne luam dupa spusele parintilor, mezina familiei are cate ceva de la fiecare dintre ei.

„Seamana cu amandoi. Daca zambeste, seamana cu mine, insa daca rade seamana cu Gina. La privire, tot cu mine”, a dezvaluit Smiley, in emisiunea „Vorbeste Lumea”.

FOTO: Facebook / Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii rasfatati Mama si fiica

Articole recomandate

Citeste si despre