Gianlucca Vacchi, rasfat maxim pentru fiica lui de 9 luni. A dus-o intr-o vacanta de lux cu avionul privat

/ / Modificat: 2021-07-21
Gianlucca Vacchi, rasfat maxim pentru fiica lui de 9 luni. A dus-o intr-o vacanta de lux cu avionul privat
Gianlucca Vacchi, rasfat maxim pentru fiica lui de 9 luni. A dus-o intr-o vacanta de lux cu avionul privat
Gianlucca Vacchi isi rasfata la maximum fetita in varsta de 9 luni. Micuta are parte de o viata extravaganta, iar acum isi va petrece prima ei vacanta intr-o destinatie de lux. Excentricul milionar isi rasfata sotia si fiica intr-o destinatie frecventata de foarte multi milionari. Pana la destinatie, cei trei au mers cu un avion privat. Milionarul a pus în descrierea videoclipului că este "primul zbor al prințesei" și că acest moment este unul foarte special pentru amândoi părinții.
Cea care l-a facut tata pe celebrul milionar este Sharon Fonseca, o tanara in varsta de 26 de ani. Gianluca Vacchi este extrem de cunoscut in Italia si nu numai. Nu este actor sau un showman, ci un om de afaceri extrem de bogat, un mostenitor al unui imperiu mondial al unei multinaționale de ambalaje, iar averea lui se învârte în jurul unui cifre cu șase zerouri.
Cei trei au zburat către Sardegna, o insulă din Italia. Ei nu au plecat singuri, ci însoțiți de un invitat de seamă, Ricky Martin.

Gianlucca Vacchi isi rasfata la maximum fetita in varsta de 9 luni. Micuta are parte de o viata extravaganta, iar acum isi va petrece prima ei vacanta intr-o destinatie de lux.

Excentricul milionar isi rasfata sotia si fiica intr-o destinatie frecventata de foarte multi milionari. Pana la destinatie, cei trei au mers cu un avion privat. Milionarul a pus in descrierea videoclipului ca este "primul zbor al printesei" si ca acest moment este unul foarte special pentru amandoi parintii.

Cea care l-a facut tata pe celebrul milionar este Sharon Fonseca, o tanara in varsta de 26 de ani. Gianluca Vacchi este extrem de cunoscut in Italia si nu numai. Nu este actor sau un showman, ci un om de afaceri extrem de bogat, un mostenitor al unui imperiu mondial al unei multinationale de ambalaje, iar averea lui se invarte in jurul unei cifre cu sase zerouri.

Cei trei au zburat catre Sardegna, o insula din Italia. Ei nu au plecat singuri, ci insotiti de un invitat de seama, Ricky Martin.

Taguri Vacanta avion copii

Articole recomandate

Citeste si despre