Gestul facut de Andrei Stefanescu, dupa ce a aflat ca are Covid-19: "L-am pupat in somn"

/ / Modificat: 2020-06-19
Gestul facut de Andrei Stefanescu, dupa ce a aflat ca are Covid-19:

Solistul trupei "Alb-Negru", Andrei Stefanescu, a fost testat cu noul coronavirus, fiind una dintre vedetele care au intrat in contact cu Marcel Pavel. Cantaretul se afla internat la Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals" din Capitala.

Andrei Stefanescu (42 ani) este asimptomatic, dar medicii l-au avertizat ca starea lui s-ar putea degrada in orice moment. 

"Institutul Matei Bals este o fortareata acum. Aici, in aripa in care ma aflu, sunt numeroase cazuri foarte grave, nu e de glumit cu acest virus. Nu putem primi pachete, cu greu mi s-a permis sa primesc unul de acasa," a povestit solistul la Antena Stars, post unde prezinta o emisiune de divertisment.

Andrei Stefanescu: "L-am pupat in somn"

Acesta a marturisit cat de greu i-a fost in momentul in care a trebuit sa se desparta de familie, mai ales de baietelul lui in varsta de 3 ani, si cum a primit vestea ca este infectat cu noul coronavirus.

"Joi dimineata am primit telefon ca am fost depistat pozitiv si a trebuit sa plec la spital. Am trezit-o pe Antonia, pe baiat nu l-am trezit. L-am pupat in somn, mi-am luat la revedere, nu vreau sa spun cum a fost. A fost greu sa plec de acasa. Am ajuns aici, m-au internat, mi-au facut tot felul de analize, mi-au dat medicamante," a mai spus Andrei Stefanescu.

Solistul a mai precizat ca ia medicamente o data la opt ore si se simte bine. 

"Nu m-am gandit niciodata ca as putea sa ma imbolnavesc, dar exista un risc. Eu mi-am asumat riscul, am venit sa filmez si asta este, se intampla. Sunt convins ca o sa fim bine," a subliniat solistul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andrei stefanescu Coronavirus Institutul matei bals

Articole recomandate

Citeste si despre